Φόντα: «Έχει αδυναμίες η ΑΕΚ»

Στις αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ ως ομάδα στάθηκε ο τεχνικός της Στουρμ Γκράτς, Φράνκο Φόντα με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με την «Ένωση» για το Europa League.

Στις αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ ως ομάδα στάθηκε ο τεχνικός της Στουρμ Γκράτς, Φράνκο Φόντα με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με την «Ένωση» για το Europa League. Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της Αθήνας και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη.

«Είμαστε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση, άλλωστε νικήσαμε την ΑΕΚ στο παιχνίδι της Αθήνας και πρόσφατα την Αούστρια στη Βιέννη. Πάντως, ξέρουμε πως η αντίπαλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη στους τελευταίους αγώνες, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη από την Αούστρια επί της οποίας επικρατήσαμε 5-1. Όμως. σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Οφείλουμε να παίξουμε επιθετικά, όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε γρήγορα τη μπάλα όπως κάναμε με την Αούστρια. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Είδα το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντερλεχτ, όμως την Τετάρτη θα είναι διαφορετική ομάδα. Γενικά στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει σταθερή ενδεκάδα. Ο Χιμένεθ έπαιζε 4-1-4-1, ενώ ο Κωστένογλου 4-2-3-1 ή 4-4-2. Εξακολουθούν, όμως, να έχουν τις ίδιες αδυναμίες όπως αυτές που παρουσίασαν στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Στουρμ Γκράτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.