Στα σκαριά η «Ατλαντική Λίγκα»!

Αρης Γεωργίου
13/10/2016 • 11:29
Θέλει Ατλαντική Λίγκα η Κοπεγχάγη.
  • shares
Έπειτα από πρωτοβουλία της Κοπεγχάγης, ομάδες από Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Σκωτία θέλουν να διοργανώσουν «Ατλαντική Λίγκα»!

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα BT ο διευθύνων σύμβουλος της Κοπεγχάγης Άντερς Χέρσχολτ, στο πρότζεκτ μπορεί να συμμετάσχουν πέραν της δικής του ομάδας, σύλλογοι όπως οι Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ (Ολλανδία), Άντερλεχτ, Μπριζ (Βέλγιο), Σέλτικ, Ρέιντζερς (Σκωτία), Μπρόντμπι (Δανία), Μάλμε (Σουηδία) και Ρόζενμποργκ (Νορβηγία).

Στόχος των ομάδων είναι να αντλήσουν έσοδα και να αντιμετωπίσουν στο μέτρο που μπορούν τους οικονομικούς «κολοσσούς» της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας.

«Αν δεν δράσουμε τώρα, οι μεγάλοι της Ευρώπης θα γίνουν ακόμα μεγαλύτεροι και για ομάδες όπως η Κοπεγχάγη τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Πρέπει να κοιτάξουμε εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά η συζήτηση για μία νέα διεθνή διοργάνωση θα ξεκινήσει», είπε ο Χέρχτολτ, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο τουρνουά θα μπορούσε να ξεκινήσει από το 2021, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που καθιερωθεί, οι συμμετέχουσες ομάδες θα εγκαταλείψουν τα εγχώρια πρωταθλήματά τους:

«Ναι, το σχέδιο σημαίνει ότι εμείς και οι άλλες ομάδες δεν θα παίζουμε στις εθνικές διοργανώσεις. Είναι κάτι για το μέλλον, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.