Γερόλυμου: «Στόχος η 1η θέση»

Την πρωτιά στον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Καπ, έθεσε το στόχο της Βουλιαγμένης, η πολίστρια της ομάδας, Αγγελική Γερόλυμου.

Την πρωτιά στον Α’ όμιλο του Τσάμπιονς Καπ, έθεσε το στόχο της Βουλιαγμένης, η πολίστρια της ομάδας, Αγγελική Γερόλυμου. Η διεθνής περιφερειακός, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναφέρθηκε στους αγώνες της διοργάνωσης αυτής, χαρακτήρισε την Κατάνια ως την πιο δυνατή ομάδα από τις υπόλοιπες και στάθηκε στη απουσία της Αντιγόνης Ρουμπέση.

Αρχικά τόνισε για το στόχο της Βουλιαγμένης:«Στόχος της ομάδας είναι η 1η θέση του γκρουπ, ώστε να έχουμε εύκολο χιαστή στην επόμενη φάση, που θα διεκδικήσουμε την είσοδο στο φάιναλ φορ. Το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης φέτος έχει αλλάξει μορφή, καθώς κάποιες ομάδες απέσυραν τη συμμετοχή τους, έτσι η κατάταξη της κάθε ομάδας στον Α’ γύρο, θα καθορίσει και τον αντίπαλό της στα προημιτελικά, χωρίς κλήρωση. Λογικά η 1η θέση θα παιχτεί με την Κατάνια, ενώ καλή ομάδα, αν και αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, είναι η Στουρμ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το σίγουρο είναι πως όταν δίνεις τόσα παιχνίδια μέσα σε λίγε μέρες, έστω και αν με τις περισσότερες ομάδες υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός και συγκεντρωμένος, να μην υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο και να έχεις καλή φυσική κατάσταση. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, ενώ μας έκανε καλό που λίγες μέρες πριν την Ευρώπη δώσαμε ένα πολύ γερό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα παίξει η Αντιγόνη».

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τις ΤΑΣ 2000, Λίβερπουλ, Μπόχουμ , Νις, Στουρμ και Οριζόντε Κατάνια στο Βελιγράδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.