Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού (4η μέρα)

Ο Νίκος Γαβαλάς βρίσκεται στο Βέλγιο και ακολουθεί την αποστολή του Ολυμπιακού που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Τέσσερις ημέρες συμπληρώσαμε στο Βέλγιο όπου είναι σε εξέλιξη το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι σύμμαχος για τα φιλικά και τις προπονήσεις, αφού ο υδράργυρος φθάνει στους 30 βαθμούς. Πολύ ζέστη για την περιοχή. Αλλά ο καιρός αλλάζει με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Συνθήκες που θέλουν οι προπονητές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια, αναφορικά με τις προπονήσεις των παικτών του. Για παράδειγμα, έχει λόγο ακόμη και για το πότε θα πρέπει να ποτιστεί το χορτάρι στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, ώστε να έχουν οι ποδοσφαιριστές του τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκγύμνασης.

Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αυξάνονται με την έλευση των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί, αλλά και με την αναμενόμενη επιστροφή του Κούτρη στη δράση. Συνολικά θα έχει 30 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για τα επόμενα τέσσερα φιλικά, δύο στο Βέλγιο και άλλα δύο στην Ολλανδία. Εκτός και αν δρομολογηθούν αφίξεις και άλλων μεταγραφών, αφού η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών στην αγορά του εξωτερικού.

Δίχως άλλο, κάθε ημέρα στην προετοιμασία παρουσιάζει ενδιαφέρον και δη οι φιλικοί αγώνες που παρακολουθείτε από τα κανάλια novasports. Το επόμενο τεστ είναι με αντίπαλο την Σιντ Τρούιντεντ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Μπέρινγκεν Στάντιον. Θα αρχίσει στις 7.30μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.