Με…VAR ο Άγιαξ 1-0 τη Φένλο (video)

Ο Άγιαξ επικράτησε με 1-0 της Φένλο εκτός έδρας και πανηγύρισε τη πρώτη φετινή της νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Ο Άγιαξ επικράτησε με 1-0 της Φένλο εκτός έδρας και πανηγύρισε τη πρώτη φετινή της νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας. 

Ο Αίαντας μετά την ισοπαλία με την Χέρακλες ήθελε τη νίκη και τα κατάφερε χάρη στην βοήθεια της τεχνολογίας. Αρχικά ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε η Φένλο και ο Άγιαξ κέρδισε πέναλτι μετά την χρήση του VAR. 

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, είχε την ψυχολογία με το μέρος της μετά τη νίκη απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης και την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απώλεσαν την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία μόλις στο έβδομο λεπτό με τον περσινό πρώτο σκόρερ τους, τον Νέρες, ο οποίος ουσιαστικά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Ο Μαζράουι απείλησε δύο φορές σε ισάριθμα λεπτά χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Ούνερσταλ. Στο 35 ο Χούντελαρ βρήκε χώρο και σούταρε χωρίς όμως να μπορεί να κερδίσει τον Γερμανό τερματοφύλακα.

Στο 38 ο Λάμπιαντ απώλεσε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ούνερσταλ να σώζει για μια ακόμη φορά την ομάδα του. 

Το VAR μπήκε για τα καλά στις ζωές και των Ολλανδών. 
Στο 39 μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Σάμουελσον που με σουτ σκόραρε, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπλομ, εξετάζοντας το VAR είδε πως υπήρχε επιθετικό φάουλ του Σάμουλεσον στον Ταλιαφίκο και έτσι ακύρωσε το γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ μπήκε αποφασισμένος να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη.  Ο «Αίαντας» πίεσε αρκετά, περιόρισε τη Φένλο στο μισό γήπεδο, όμως για ακόμη μια φορά έβρισκε μπροστά της τον εξαιρετικό Ούντερσταλ. 

Το γκολ για την ομάδα του Τεν Χαχ, ήρθε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και συγκεκριμένα του VAR. Ο Γιάνσεν μετά από σέντρα βρήκε τον Χούντελαρ και ο διαιτητής Κέβιν Μπλομ αφού συμβουλεύτηκε το VAR κατελόγισε πέναλτι. Ο Ντούσαν Τάντιτς ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.