Death Stranding και η εμφάνιση του Kojima στο TGS 2018

Νέο trailer και χαρακτήρες!Το Tokyo Game Show 2018 ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση ενός ξεχωριστού...

Νέο trailer και χαρακτήρες!

Το Tokyo Game Show 2018 ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση ενός ξεχωριστού καλεσμένου στη σκηνή της Sony. Προς το τέλος της τελευταίας μέρας της εκδήλωσης, ο Hideo Kojima εμφανίστηκε στη σκηνή του PlayStation και μας μίλησε για το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε, το Death Stranding.

To συγκεκριμένο stage event ήταν μία υπενθύμιση του πόσο πολύ ο κόσμος αγαπάει τον Kojima τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Δύση. Κυριολεκτικά χιλιάδες fans μαζεύτηκαν μπροστά στη σκηνή του PlayStation, και με κάθε νέα του ανακοίνωση κραυγές χαράς ηχούσαν στον χώρο του event.

Το μεγαλύτερο πλήθος ανθρώπων κατάφερε να μαζέψει ο Kojima με την εμφάνισή του. Όπως ήταν λογικό, το πρώτο σχόλιο που έκανε μόλις βγήκε στη σκηνή ήταν “δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι άνθρωποι ήρθαν!”

Όταν ρωτήθηκε σε ποία φάση παραγωγής βρίσκεται το Death Stranding, o Kojima είπε “έχω στα χέρια μου ένα χειριστήριο όλη μέρα, κάνουμε νέες προσθήκες ενώ παίζουμε το παιχνίδι”.

Αυτό σημαίνει πως ο Kojima έχει πλέον σταματήσει να ελέγχει τι κάνουν τα μέλη της εταιρείας του ξεχωριστά, και πλέον κοιτάει το παιχνίδι συνολικά.

“Η παραγωγή πηγαίνει καλά”, είπε. “Είναι ολοκληρωτικά ένα καινούργιο παιχνίδι. Όλα πάνε βάσει σχεδίου, αλλά υπάρχει κάτι που μας απασχολεί. Εξαιτίας της απεργίας που κάνουν οι voice actors από το (σωματείο εργαζομένων) SAG-AFTRA το οποίο ξεκίνησε το 2016 και κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τις ηχογραφήσεις με τους ηθοποιούς Norman Reedus και Mads Mikkelsen εκείνη την περίοδο. Ακόμα ηχογραφούμε.”

Ο μυστηριώδης χαρακτήρας με την χρυσή μάσκα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο νέο trailer θα είναι βασισμένος στον Troy Baker, η φωνή του οποίου είχε δοθεί στον Revolver Ocelot στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

O Kojima επίσης αποκάλυψε ένα Easter egg στο νέο trailer. “Όταν βγάζει τη μάσκα του και την πιέζει στο έδαφος, άντρες εμφανίζονται στην λάσπη. Είμαι ένας από αυτούς. Μπορείτε να διακρίνετε ένα χαρακτήρα που φοράει γυαλιά, ο οποίος είμαι εγώ.”

Ένας ακόμα νέος χαρακτήρας ανακοινώθηκε. Ο Kojima εξήγησε πως ο αυτός θα είναι ο αρχηγός του οργανισμού στον οποίο ανήκει ο χαρακτήρας του Reedus που φέρει το όνομα Sam και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο χαρακτήρας με τη μάσκα κρανίο είναι βασισμένος στον ηθοποιό Tommie Earl Jenkins. Στην Ιαπωνία θα έχει τη φωνή του Akio Otsuka, ο οποίος έχει δώσει τη φωνή του στον Snake της σειράς Metal Gear Solid στα Ιαπωνικά. Ο Otsuka εμφανίστηκε στη σκηνή και είπε την αγαπημένη όλων των fan γραμμή “Kept you waiting, huh?”, με την αντίδραση του κοινού να είναι τεράστια.

Σύμφωνα με τον Kojima, ο νέος χαρακτήρας θα έχει σπουδαίο ρόλο στο παιχνίδι και έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό γραμμών στο σενάριο μετά τον πρωταγωνιστή, Sam.

Πριν δύο χρόνια, ο Kojima είχε εμφανιστεί ξανά στη σκηνή του TGS. Τότε είχε δηλώσει στο κοινό πως το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε πριν την κλασσική anime ταινία Akira, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2019. Όταν ρωτήθηκε στο TGS 2018, ο Kojima αντέδρασε λέγοντας, “Για ποία Akira μιλάτε;” παριστάνοντας για πλάκα πως είχε ήδη ξεχάσει την δήλωσή του. Παρόλα αυτά, αμέσως μετά, καθησύχασε τους fans λέγοντας πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει η ίδια. Κάποια επίσημη και ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding δεν μας έχει δοθεί ακόμα.


Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.