Μία αγκαλιά από τα γυρίσματα του “Little Women” διέφυγε στο Instagram

Λίγη αγάπη από τα παρασκήνια.Μία στιγμή που δεν επαναλαμβάνεται, γι'αυτό και η ποιότητα της...

Λίγη αγάπη από τα παρασκήνια.

Μία στιγμή που δεν επαναλαμβάνεται, γι’αυτό και η ποιότητα της εικόνας είναι τέτοια, από τα γυρίσματα του “Little Women” απαθανάτισε ο Timothee Chalamet.

Η ζεστή αγκαλιά της Saoirse Ronan, που θα υποδυθεί τη Jo, με τη Greta Gerwig, σκηνοθέτη της επόμενης μεταφοράς του ομότιτλου μυθιστορήματος, από τις πρόβες για την ταινία κατέγραψε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Laurie Laurence, όπως μετέφερε το Variety.

Το cast του “Little Women” του 2019 απαρτίζεται από τις Meryl Streep, ως θεία March, τη Laura Dern, ως μητέρα March, και τις λογοτεχνικές αδερφές Emma Watson, ως Meg, Saoirse Ronan, ως Jo, Florence Pugh, ως Amy, και Eliza Scanlen, ως Beth. Μαζί τους, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα είναι και ο Chalamet για τον ρόλο του πλούσιου γείτονα Laurie, καθώς και ο Bob Odinkirk.

Η ταινία αποτελεί ακόμα μία μεταφορά του μυθιστορήματος “Little Women” (“Μικρές Κυρίες”) της Louisa May Alcott. Η σκηνοθέτης, Gerwig, έχει ήδη γνωρίσει την επιτυχία με την ταινία της “Lady Bird” και ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα. Το cast που την υποστηρίζει είδαμε σε μία ακόμα φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου οι τέσσερις αδερφές είναι ντυμένες με ρούχα εποχής και φαίνεται να απολαμβάνουν έναν περίπατο.

Το μυθιστόρημα “Little Women” εκδόθηκε σε δύο τόμους, το 1868 και 1869, και αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και ευρέως διαδεδομένες λογοτεχνικές ιστορίες. Η υπόθεση ακολουθεί τα βήματα των αδερφών March, Meg, Jo, Beth και Amy, και της μητέρας τους, Marmee. Οι πέντε τους αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που έφερε ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος, με τον πατέρα τους να λείπει εργαζόμενος ως πάστορας και τις ίδιες να ζουν χωρίς οικονομικούς πόρους.

Η ιστορία των τεσσάρων αδερφών έχει γνωρίσει πολλές μεταφορές, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Αρχίζοντας από τα έτη 1917 και 1918 (όταν και μετενσαρκώθηκε σε βουβό κινηματογράφο) ως ταινία γυρίστηκε άλλες τέσσερις φορές, το 1933 από τον George Cukor, το 1949 από τον Mervyn LeRoy, το 1978 από τον David Lowell Rich και το 1994 από τη Gillian Amstrong. Στον χώρο της τηλεόρασης ξεκίνησε την παρουσία του ως μιούζικαλ το 1958 για το κανάλι CBS, ως anime στη δεκαετία του ’80, και το 2012 ως τηλεταινία.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.