Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε Ερέρα

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, απολύθηκε από την ισπανική ομάδα μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τη Γρανάδα, κι ανέλαβε επισήμως αυτός του Άρη

Η σχέση της Λας Πάλμας με το ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί. Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ, του οποίου προηγούμενη ομάδα ήταν η ΑΕΚ. Από χθες (16/11) ξεκίνησε επισήμως συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος διαδέχεται τον Χιμένεθ, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του λίγες ημέρες νωρίτερα με τον Άρη!
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας, η οποία ήρθε ισόπαλη χθες (2-2) με τη Γρανάδα εντός έδρας, στο πλαίσιο της Σεγούντα Ντιβισιόν, υπάρχει η εξής ανάρτηση: “Ο πρόεδρος της UD Las Palmas, Miguel Angel Ramirez, επιβεβαίωσε στο UDRADIO ότι ο Paco Herrera είναι ο νέος προπονητής του UD Las Palmas σε αντικατάσταση του Manolo Jiménez, ο οποίος απολύθηκε απόψε μετά την ισοπαλία με τη Γρανάδα. Συνοδεύεται στον πάγκο από τον Ángel Rodríguez, τον δεύτερο προπονητή, Andrés Noval Telmo, προπονητή φυσικής κατάστασης, και τον Turu Floresο οποίος είναι βοηθός προπονητή. Ο Herrera επιστρέφει στο σύλλογο μετά την αποχώρησή του τον Οκτώβριο του 2015”.
Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.