"Κομμάτι της ζωής μου η Ελλάδα"

09/02/2011 • 20:10
"Κομμάτι της ζωής μου η Ελλάδα"
  • shares
 Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με τον Καναδά, οι διεθνείς μας είχαν παραταχθεί έξω από την φισούνα του γηπέδου και αφού ο Ότο Ρεχάγκελ τους χαιρέτησε όλους και είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Φερνάντο Σάντος, στην συνέχεια παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο το βραβείο του για την πολύτιμη και πολυετή του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αμέσως μετά τη βράβευση, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Εννέα χρόνια περάσαμε στην Ελλάδα πολύ καλά και είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Μας μεταχειριστήκαν όλοι πολύ καλά, όμως αυτή η συμπεριφορά έχει σχέση και με την επιτυχία μας. Ήταν μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα, τόσο για εμένα, όσο και για τον βοηθό μου, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες στην Εθνική. Ήρθα σ την Ελλάδα σαν φίλος και θα φύγω από την χώρα και πάλι σαν φίλος. Σίγουρα θα θυμάμαι τα θετικά, τις νίκες μέσα σε Τουρκία, Ουκρανία. Θα θυμάμαι τα πάντα και τα θετικά και αρνητικά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.