Κάτσε: «Θα ήμασταν στην κορυφή»

Ο Έργκους Κάτσε υπογράμμισε πως αν δεν υπήρχε η αφαίρεση των έξι βαθμών στον Παναθηναϊκό, τότε θα βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα είχε διαφορετικούς στόχους.

Ο Έργκους Κάτσε υπογράμμισε πως αν δεν υπήρχε η αφαίρεση των έξι βαθμών στον Παναθηναϊκό, τότε θα βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα είχε διαφορετικούς στόχους. Ο διεθνής Αλβανός μέσος των «πράσινων» εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στο «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε και στο «μαχητικό πνεύμα» που έχει την εφετινή σεζόν η ομάδα του.

Ο Κάτσε δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «Real News»: «Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου εμφανίζεται πάντοτε δυνατή και αποφασισμένη για το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιον και αν αντιμετωπίζει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη με την αφαίρεση βαθμών, τώρα θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο από όλα είναι το μαχητικό πνεύμα του Παναθηναϊκού, αφού όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι. Γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες γι΄ αυτήν. Όταν παίζεις με καρδιά και πίστη στις δυνατότητές σου και πολεμάς από την αρχή μέχρι το φινάλε κάθε αγώνα, στο τέλος θα ανταμειφθείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.