Βιεϊρίνια: ” Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ” (video)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης και τον τρόπο με τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης και τον τρόπο με τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τους τρεις βαθμούς. Ο Πορτογάλος ανέφερε για άλλη μια φορά πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι – τελικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα κανάλια Novasports: 

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: 

” Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που τα έδωσαν όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος και κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να σκοράρουμε και από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολα. Χαρούμενος που επέστρεψα και αγωνίστηκα, όμως μετράει το αποτέλεσμα και η νίκη “. 

Για την πρωτοβουλία του κατά τη διάρκεια του ματς: 

” Περνάει ο χρόνος και αρχίζεις να αγχώνεσαι. Είναι φυσιολογικό, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και μας αρέσει αυτή η πίεση. Όμως κάποιες φορές στο παιχνίδι πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και την ηρεμία μας. Και αυτό είπα στον προπονητή και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί “. 

Για το αν θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με τριάδα στην επίθεση: 

” Τα στοιχεία θα τα δούμε, ανάλογα με τον αντίπαλο. Δουλεύουμε καθημερινά για το επόμενο ματς και ξέραμε ότι αν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπροστά τους τρεις παίκτες, θα μπορούσαμε να βγούμε στην κόντρα επίθεση και να σκοράρουμε. Δεν θα δούμε συνέχεια τρεις παίκτες στην επίθεση, αλλά θα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο “. 

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: 

” Σε όλους τους παίκτες αρέσει να αγωνίζονται στην Ευρώπη και όταν αυτό γίνεται, τότε δεν θα μπορέσεις να έχεις δουλέψει καλά πάνω σε αυτά που θέλεις. Όλοι θέλουν να παίζουν στο Τσάμπιονς ή το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι παιχνίδια που όλοι θέλουμε να παίξουμε, όμως δεν υπάρχει πάντα ο ανάλογος χρόνος για να δουλέψεις όπως θέλεις και να προπονηθείς ανάλογα “. 

Για το αν μπορεί να συνδυαστεί το καλό ποδόσφαιρο με τις νίκες: 

” Έχουμε πετύχει σχεδόν στο 100% τις νίκες που θέλαμε στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς και θέλουμε να παίζουμε θεαματικά και καλό ποδόσφαιρο, όμως κάποιες φορές καλύτερο είναι το αποτέλεσμα, από το να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Το ιδανικό είναι και τα δύο. Πάντως έχουμε πετύχει τα αποτελέσματα που θέλαμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο που θέλουμε, ο οποίος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”. 

Για το παιχνίδι με τη Τσέλσι: 

” Εκεί θα είναι πιο δύσκολο, έχουμε 90 λεπτά και θα παίξουμε με μια καλή ομάδα με φανταστικούς παίκτες. Θα περιμένουμε δυσκολίες, όμως θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα “. 

Για το ότι δεν είχε αγωνιστεί στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ: 

” Είχα τρελαθεί, γιατί δεν είχα καταφέρει να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Όμως το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό και ελπίζω το ίδιο να γίνει και φέτος”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.