Red Dead Online Beta: Ημερομηνίες κυκλοφορίας και λεπτομέρειες

Η beta ξεκινά αύριο για τους κατόχους της Ultimate Edition και για όλους μέχρι το τέλος της...

Η beta ξεκινά αύριο για τους κατόχους της Ultimate Edition και για όλους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η Beta του Red Dead Online θα ξεκινήσει με περιορισμένη χωρητικότητα αύριο, προτού γίνει διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες την Παρασκευή.

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι η beta θα κυκλοφορήσει σταδιακά, προσθέτοντας όλο και περισσότερους παίκτες, καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας:

  • Τρίτη 27 Νοεμβρίου: Όλοι οι κάτοχοι του Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition.
  • Τετάρτη 28 Νοεμβρίου: Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν το Red Dead Redemption 2 στις 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία μας.
  • Πέμπτη 29 Νοεμβρίου: Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν το Red Dead Redemption 2 μεταξύ 26 Οκτωβρίου και 29 Οκτωβρίου σύμφωνα με τα δεδομένα μας.
  • Παρασκευή 30 Νοεμβρίου: Όλοι οι κάτοχοι του Red Dead Redemption 2.

Θα έχετε πρόσβαση στη beta από την αρχική οθόνη του τίτλου. Αν είστε στην πρώτη κατηγορία, η πρόσβαση θα ξεκινήσει από τις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Η Rockstar κατέστησε σαφές ότι αυτή η περίοδος beta είναι για δοκιμή και όχι για επίδειξη, λέγοντας ότι θα βοηθήσει να «αντιμετωπίσει τα αναπόφευκτα προβλήματα της μέρας κυκλοφορίας οποιασδήποτε online εμπειρίας αυτού του μεγέθους και κλίμακας». Ζητά επίσης από την κοινότητα να “αναφέρει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν, να μοιράζονται ιδέες και να βοηθούν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πλήρους Online εμπειρίας”.

Όσο για το τι είναι στην πραγματικότητα το Red Dead Online, αυτό το μυστήριο συνεχίζεται, αλλά η Rockstar προσφέρει μερικές νέες λεπτομέρειες. Οι παίκτες θα δημιουργήσουν και θα προσαρμόσουν το δικό τους χαρακτήρα και θα προσαρμόσουν τις ικανότητές τους. Μπορείτε να παίξετε σόλο, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε σε Posses που επιτρέπουν έως και επτά παίκτες σε μια ομάδα. Τα Posses φαινομενικά θα έχουν επίσης τα δικά τους camps.

Όσο για αυτά που θα εκπληρώσετε, το δελτίο τύπου λέει ότι οι παίκτες μπορούν να “βγουν για κυνήγι ή ψάρεμα, να επισκεφτούν πολυσύχναστες πόλεις, να κάνουν μάχες με εχθρικές συμμορίες και να επιτεθούν στα κρησφύγετά τους ή να κυνηγήσουν θησαυρούς. Επίσης θα μπορούν να αναλαμβάνουν αποστολές και να αλληλεπιδρούν με γνωστούς χαρακτήρες από τις πέντε πολιτείες ή να παλέψουν με άλλους εγκληματίες τόσο σε αυθόρμητες αψιμαχίες ή να ανταγωνιστούν με άλλους παίκτες ή ολόκληρα Posses σε open world προκλήσεις και πολλά άλλα”.

Κάθε παιχνίδι θα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 32 παίχτες ταυτόχρονα σύμφωνα με τις πληροφορίες του παιχνιδιού αλλά υπάρχει πιθανότητα επέκτασης του αριθμού αυτού αν λάβουμε υπόψιν το μέγεθος του χάρτη του Read Dead Redemption 2.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.