Η ΚΑΕ παρουσίασε το σκεπτικό της απόφασης

Αρκετή συζήτηση έγινε για την κλήση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Αθλητικό Δικαστή, η απόφαση της οποίας έγινε γνωστή σήμερα. Για το όλο θέμα μάλιστα, είχε διοργανώσει κι έκτακτη συνέντευξη Τύπου προβάλλοντας οπτικοακουστικό υλικό της Αστυνομίας. Μια κίνηση που αποδείχτηκε καθοριστική όπως αναφέρεται και στο σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή

Αρκετή συζήτηση έγινε για την κλήση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Αθλητικό Δικαστή, η απόφαση της οποίας έγινε γνωστή σήμερα. Για το όλο θέμα μάλιστα, είχε διοργανώσει κι έκτακτη συνέντευξη Τύπου προβάλλοντας οπτικοακουστικό υλικό της Αστυνομίας. Μια κίνηση που αποδείχτηκε καθοριστική όπως αναφέρεται και στο σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή. Πιο συγκεκριμένα: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 25-11-2018 στο γήπεδο Κ.Γ. ΠΑΟΚ και περί ώρα 19:45, ήτοι τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, παράγοντας της ΑΡΗΣ ΚΑΕ και συγκεκριμένα ο κ. Νικόλαος Καλλέν (Αντιπρόεδρος της ΑΡΗΣ ΚΑΕ) ανέφερε ότι 4 λεπτά πρό της λήξεως του αγώνα δέχθηκε αντικείμενο στο πρόσωπό του από οπαδούς του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι πάνω από το αριστερό του μάτι.
Ωστόσο από την επισκόπηση του βιντεοσκοπικού υλικού από κάμερες ασφαλείας του γηπέδου δεν προέκυψε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη συγκεκριμένη ως άνω χρονική στιγμή, πολλώ δε μάλιστα δεν προέκυψε ρίψη μικρού αντικειμένου (κέρματος ή αναπτήρα όπως ισχυρίζεται ο κ. Νικόλαος Καλλέν) που να τραυμάτισε τον τελευταίο, καθόσον μάλιστα αυτός ουδόλως φαίνεται να προβαίνει ε κάποια κίνηση που να υποδηλώνει τραυματισμό του κατά τον φερόμενο χρόνο του τραυματισμού του (ήτοι κατά την στιγμή που αυτός κατευθύνεται από τον πάγκο της ομάδας του προς τη φυσούνα, σύμφωνα με το έγγραφο υπόμνημα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ), ούτε όμως και του προκλήθηκε κάποια αναστάτωση την ανωτέρω χρονική στιγμή που να καταδεικνύει την πρόκληση του συμβάντος.
Σημειωτέον δε ότι στο παραπάνω υπόμνημα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ ο κ. Κάλλεν ισχυρίζεται ότι προς αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων και δυναμιτσμού του ήδη τεταμένου κλίματος, αυτός επέλεξε να μη δώσει συνέχεια, παρόλο που αισθανόταν άλγος στο κεφάλι του και παρά την αιμορραγία από την πληγή, καθώς επρόκειτο περί ανοιχτού τραύματος, ενώ απευθύνθηκε και στον γιατρό της ομάδας (κ. Κουκουλιά), που του παρέσχε τις πρώτες βοήθειες και του τοποθέτησε αιμοστατική γάζα, ήτοι αναφέρεται σε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό του σε ευπαθές σημείο του σώματος που όμως δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου άλλου προσώπου που να παρίστατο στον αγώνα ούτε του τεχνικού παρατηρητή και των διαιτητών του αγώνα, αλλά μόνο αναφέρεται από τον ίδιο στην αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα (όπου μάλιστα γίνεται αναφορά σε ελαφρύ τραυματισμό του)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.