Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του ToeJam & Earl: Back in the Groove!

To εξωγήινο δίδυμο του Sega Mega Drive επιστρέφει.Η HumaNature Studios, ανακοίνωσε την ημερομηνία...

To εξωγήινο δίδυμο του Sega Mega Drive επιστρέφει.

Η HumaNature Studios, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ToeJam & Earl: Back in the Groove!, του τέταρτου κεφαλαίου της Action/Roguelike σειράς.

Στο τιμόνι της HumaNature Studios συναντάμε τον Greg Johnson, έναν από τους συνιδρυτές Johnson Voorsanger Production, της εταιρείας που είχε αναπτύξει τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Θυμίζουμε ότι τα δύο πρώτα ToeJam & Earl είχαν κυκλοφορήσει στο Sega Mega Drive, ενώ το ToeJam & Earl III: Mission to Earth είχε διατεθεί αποκλειστικά στο πρωτότυπο Xbox.

To τέταρτο κεφάλαιο της σειράς υποστηρίζει online multiplayer για 2-4 παίκτες, αλλά και couch co-op για δύο παίκτες στις κονσόλες. Στα PC υποστηρίζεται local co-op τεσσάρων παικτών. Αναμένεται επίσης να δούμε και αρκετά minigames, όπως το HyperFunk Zone του Panic on Funkotron. O Greg Johnson, ιδρυτής της HumaNature Studios, δήλωσε ότι το στο ToeJam & Earl: Back in the Groove! κατάφερε να κάνει όλα αυτά που οραματίζονταν για την σειρά τα τελευταία 20 χρόνια. Σε επίπεδο gameplay το ToeJam & Earl: Back in the Groove! ακολουθεί την “συνταγή” του ToeJam & Earl, καθώς καλείστε να εξερευνήσετε μια σειρά από αιωρούμενα νησιά, με στόχο να βρείτε τα κομμάτια του αεροσκάφους σας.

Το ToeJam & Earl: Back in the Groove! θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή την 1η Μαρτίου 2019 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στην τιμή των 19.99 ευρώ.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.