Ο ΠΑΟΚ “μιλάει” για Λαύριο

Οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάζουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους το σημερινό (8/12) αντίπαλο της ομάδας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League

Την πρώτη νίκη μακριά από το “σπίτι” του στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν αναζητεί ο ΠΑΟΚ στη σημερινή (8/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο. Ο αντίπαλος δεν είναι ευκολοκατάβλητος στους αγώνες στο γήπεδό του κι αυτό οι “ασπρόμαυροι” φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά.
Ο “Δικέφαλος” παρουσίασε το σημερινό του αντίπαλο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, αναφέροντας τα εξής:
“Μετά τη διακοπή των δύο εβδομάδων για τις Εθνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Λαύριο για την 8η αγωνιστική της betshop Basket League.
Μία χρονιά μετά την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, όταν τερμάτισε στην 6η θέση της Basket League, το Λαύριο βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-4, έχοντας ρεκόρ 2-1 στην έδρα του.
Στην αρχή της σεζόν έδωσε τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες της ιστορίας του, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του FIBA Europe Cup από την ουκρανική Dnipro, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας αποκλείστηκε νωρίς από τον Κολοσσό Ρόδου.
Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος έχει ριζώσει στον πάγκο του Λαυρίου, καθώς έκατσε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στο τέλος της σεζόν 2004-2005, όταν η ομάδα βρισκόταν στην Γ΄Εθνική και είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία τεχνικός του πρωταθλήματος.
Το Λαύριο στηρίζει μεγάλο μέρος της δύναμής του στη ρακέτα, καθώς οι Milan Milosevic (1985, 2.05) , Γιάννης Κουζέλογλου (1995, 2.07) και Δημήτρης Κακλαμανάκης (1994, 2.05) σημειώνουν 10.7, 8 και 6.2 πόντους ανά αγώνα αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι πάντως, ο Doron Lamb (1991, 1.93), ο οποίος σημειώνει κατά μέσο όρο 13.4 πόντους σε κάθε μία από τις 7 πρώτες αναμετρήσεις.
Στα ομαδικά στατιστικά, το Λαύριο διαθέτει την 7η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 73.6 πόντους ανά αγώνα και 11η χειρότερη άμυνα, καθώς δέχεται 80 πόντους ανά αγώνα. Είναι η 3η ομάδα από το τέλος στον τομέα των ασίστ (11 ανά αγώνα) και 6η στα ριμπάουντ (33 ανά αγώνα).
Μόνος ένας παίκτης από τα ρόστερ των σημερινών αντιπάλων έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (1997, 2.02), ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ και φέτος αγωνίζεται στο Λαύριο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.