Παπαθεοδώρου: “Όνειρό μας η επιστροφή στον τελικό”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, είκοσι χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή σε αυτόν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, είκοσι χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή σε αυτόν. Ο Έλληνας κόουτς του “Δικέφαλου” του Βορρά χαρακτήρισε καλή την κλήρωση της ημιτελικής φάσης, που φέρνει την Κύμη στον δρόμο της ομάδας του, όμως υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι δυο ομάδες στον ημιτελικό της Χαλκίδας στις 13 Φεβρουαρίου. 

Χαρακτηριστικά, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε: “Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο την θεωρητικά πιο βατή ομάδα από τις τρεις που έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δύο ομάδες σε δύο μήνες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση για εμάς το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό. Το μυαλό μας δεν είναι αυτή την στιγμή στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι πολύ μακρινό. Υπάρχουν άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για εμάς στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το διαχειριστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.