Μπακάκης: “Απογοητευμένοι, αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι” (video)

Η ΑΕΚ είναι ακόμα πρωταθλήτρια Ελλάδος και πρέπει να το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι της, είπε μιλώντας ζωντανά στη Nova ο Μιχάλης Μπακάκης, που μίλησε για την αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη συνέχεια εντός συνόρων.

Η ΑΕΚ είναι ακόμα πρωταθλήτρια Ελλάδος και πρέπει να το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι της, είπε μιλώντας ζωντανά στη Nova ο Μιχάλης Μπακάκης, που μίλησε για την αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη συνέχεια εντός συνόρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το πως εισέπραξε την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ τώρα που η προσπάθεια ολοκληρώθηκε

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλαμε να πετύχουμε κάτι καλό και αξίζαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, ειδικά στα ματς με την Μπενφίκα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ωστόσο δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Μη ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ανέβηκε σε δύο χρόνια 104 θέσεις στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και έφερε 18 βαθμούς στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως, δεν πήραμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την εμπειρία και να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι για τα επόμενα χρόνια».

-Για το τι έφταιξε

«Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Ίσως ήρθε η απογοήτευση με την Μπενφίκα. Όταν πήγαμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι και τελικά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Ήταν ένα κομβικό σημείο».

-Για το πώς ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το 1-0 στη Λισαβόνα

«Υπήρχε πικρία και στενοχώρια για το αποτέλεσμα επειδή ήρθε σε τέτοιο σημείο και γιατί χάθηκε όλη η προσπάθεια που έχεις κάνει. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι. Είμαστε ακόμα οι πρωταθλητές Ελλάδος και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε ματς».

-Για το τι έμαθαν από τον «κακό» Νοέμβριο

«Πήραμε πολλά μαθήματα τον προηγούμενο μήνα. Δεν αρκεί όμως μόνο η άμυνα. Χρειαζόμαστε ισορροπία και στην επίθεση, να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

-Για το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ

«Το να παίζεις στη Λισαβόνα και μετά να πρέπει να παίξεις σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, όπως αυτός της Λάρισας, δεν είναι και το ποιο εύκολο. Πρέπει όμως, να προσαρμόζεσαι κι εμείς αυτό θα κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε καλά ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο για να πετύχουμε πράγματα στη συνέχεια».

-Για το τι κρατάει από αυτή την ευρωπαϊκή πορεία

«Μου έμεινε η πρόκριση επί της Σέλτικ, που ήταν μια μεγάλη ομάδα κι ένας σπουδαίος αντίπαλος. Πρέπει να κρατήσουμε τη χαρά της συμμετοχής. Να χαίρεσαι που βρίσκεσαι σε μεγάλα γήπεδα και παίζεις σε τέτοιο επίπεδο. Στην Πορτογαλία πήγαμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι θετικό, αλλά δεν τα καταφέραμε στο παρά κάτι…».

-Για το αν νοιώθουν πίεση για τη συνέχεια

«Πίεση υπάρχει πάντα σε κάθε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε τα αποτελέσματα κι αυτό δημιουργεί πίεση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να την ξεπερνάμε».

-Για το αν προλαβαίνει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα

«Έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κυνηγήσουμε κάθε βαθμό που μπορούμε να διεκδικήσουμε και θα μπαίνουμε στο γήπεδο μόνο για τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.