Πιτίνο: “Έχω υπογράψει και έχω προπόνηση στις 17:00!” (video)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αφίχθη ο Ρικ Πιτίνο, που στις πρώτες του δηλώσεις, μίλησε για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ που έρχεται, την πρώτη του δουλειά εκτός Αμερικής αλλά και την Ευρωλίγκα.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αφίχθη ο Ρικ Πιτίνο, που στις πρώτες του δηλώσεις, μίλησε για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ που έρχεται, την πρώτη του δουλειά εκτός Αμερικής αλλά και την Ευρωλίγκα.

«Υπέγραψα και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17.00. Το σουτ είναι μία αδυναμία που πρέπει να φτιάξουμε. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα η παρουσία μου στην Ευρωλίγκα. Είναι λίγο παράξενο αυτό που ζω, πρώτη φόρα αναλαμβάνω ομάδα στη μέση της χρονιάς” είπε αρχικά ο Αμερικανός, συνεχίζοντας:

“Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, είδα τέσσερα παιχνίδια. Ξέρω πως η Ευρωλίγκα έχει πολλές καλές ομάδες, εμείς όμως θα πάμε βήμα-βήμα να φτιαξουμε τα πράγματα.

Είναι ένα σημαντικό κίνητρο για μένα, θέλω να ψάχνω νέα πράγματα στη ζωή μου, και να γνωρίζω νέα πράγματα”.

Για τα πλάνα του σχετικά με τον Παναθηναϊκό: 
“Έχουμε αρνητικό ρεκόρ και πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Σε 48 ώρες παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να βάλουμε άμυνες που δεν θα ξέρει ο αντίπαλος. Θα βάλω και την άμυνα σιγά σιγά στα πλάνα, δεν έχω συγκεκριμένη ιδέα για παίκτες, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό θέμα τώρα”.

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ: “Έχω εμπειρία εκτός ΗΠΑ με την εθνική του Πουέρτο Ρίκο, όπου έκατσα για τρεις μήνες. Η βασική διαφορά με την Αμερική, είναι πως εδώ το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό και physical, οι διαιτητές δεν σφυρίζουν τόσο πολύ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.