Σόλσκιερ:”Χρειαζόμαστε μεταγραφές”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προειδοποίησε και προσγείωσε τους ποδοσφαιριστές του ύστερα από τη νίκη της Μάντσεστερ κόντρα στη Ρέντινγκ για τον 3ο γύρο του FA CUP, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προειδοποίησε και προσγείωσε τους ποδοσφαιριστές του ύστερα από τη  νίκη της Μάντσεστερ κόντρα στη Ρέντινγκ για τον 3ο γύρο του FA CUP, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές.

Ο Νορβηγός πραγματοποίησε 9 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη Νιουκάστλ την περασμένη Τετάρτη βλέποντας τον Ρομέλου Λουκάκου και τον Χουάν Μάτα με δύο γρήγορα γκολ να δίνουν την πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού.

”Αν η σημερινή εμφάνιση επαναληφθεί στο Γουέμπλεϊ κόντρα στη Τότεναμ τότε θα γύγουμε από το Λονδίνο με άδεια χέρια.” τόνισε ο Σόλσκιερ που έγινε ο πρώτος προπονητής που κερδίζει τα πέντε πρώτα του παιχνίδια στο πάγκο του συλλόγου.

”Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας, αλλά η Ρέντινγκ μας δυσκόλεψε αρκετά. Ο αντίπαλος διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και έπαιξε καλά.”

”Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως να δυσκόλεψα και γω τα πράγματα με τις 9 αλλαγές που έκανα, καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί χημεία μεταξύ παικτών που δεν έχουν παίξει πολλές φορές μαζί στο παρελθόν.Απλά μπορούσαμε και καλύτερα. Μαθαίνουμε καθημερινά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο τρόπο παιχνιδιού μας.”

Τέλος αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει η Γιουνάιτεντ κατά την χειμερινή περίοδο.

”Μας λείπει στην επίθεση το ένστικτο του ”killer”. Πρέπει να φέρουμε στην ομάδα τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται να βρούμε ένα παίκτη που θα έρθει δανεικός και θα είναι καλύτερος από αυτούς που διαθέτουμε τώρα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.