«Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς», λένε οι Άραβες

Του δίνουν και 25.000 ευρώ bonus για κάθε γκολ!

Του δίνουν και 25.000 ευρώ bonus για κάθε γκολ!

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Σαουδάραβες θεωρούν ότι ο φορ του ΠΑΟΚ έχει πει το «ναι» στην δελεαστική πρόταση που δέχθηκε και σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε να πληρώσει την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του Πρίγιοβιτς και να προσφέρει στον ίδιο το μυθικό συμβόλαιο των 5.300.000 ευρώ ετησίως για 4,5 χρόνια.

Οι Άραβες τονίζουν πως ο Σέρβος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς και μάλιστα ορισμένες ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρώσει το «deal».

Κάτι τέτοιο πάντως, δεν επιβεβαιώνεται, αν και ο Πρίγιοβιτς έχει λάβει επίσημα διήμερη άδεια από τον ΠΑΟΚ και δεν έδωσε το παρόν στη σημερινή προπόνηση, ενώ δεν θα βρίσκεται και στην αυριανή.

Περισσότερο πιθανό είναι να βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι της Αλ Ιτιχάντ, παρά έχει ταξιδέψει στη Τζέντα ο «Πρίγιο».

Η φράση «μάλλον φεύγω» που φέρεται να ειπώθηκε από τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στους συμπαίκτες του, στο χθεσινό δείπνο που έγινε με πρωτοβουλία του Ραζβάν Λουτσέσκου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, δεν φαίνεται να αιφνιδίασε ούτε τον προπονητή του δικεφάλου, ούτε τους παίκτες της ομάδας, που ήταν ενήμεροι για την μυθική πρόταση των Αράβων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από το… βαρύ συμβόλαιο των 5,3 εκ η Αλ Ιτιχάντ θα προσφέρει στον Πρίγιοβιτς και 25.000 ευρώ για κάθε γκολ!

Αν και ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να πιέζει την Αλ Ιτιχάντ και τον Σέρβο φορ να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους το καλοκαίρι, έχει ήδη απλώσει τις κεραίες του για να βρει τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.