Μπαρέλα ο αντί – Σεσκ στην Τσέλσι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η Τσέλσι θα μπορούσε να κινηθεί για τον μέσο της Κάλιαρι, Νικολό Μπαρέλα, σε περίπτωση που δεν παραμείνει στην ομάδα ο Σεσκ Φάμπρεγκας..

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η Τσέλσι θα μπορούσε να κινηθεί για τον μέσο της Κάλιαρι, Νικολό Μπαρέλα, σε περίπτωση που δεν παραμείνει στην ομάδα ο Σεσκ Φάμπρεγκας..

Η Μονακό βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Καταλανού μέσου, ο οποίος είχε προηγουμένως συνδεθεί με πιθανή μετακίνηση του στην Μίλαν. Ο Σάρι γμωρίζει πολύ καλά τον Μπαρέλα, από την θητεία του στη Νάπολι και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του νεαρού μέσου που προέρχεται από τις ακαδημίες της Κάλιαρι και μετράει ήδη 4 συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας. 
«Μπορώ να πω μόνο τη γνώμη μου, δεν ξέρω την απόφαση του συλλόγου. Καικατά τη γνώμη μου πρέπει να αποκτηθεί», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Mόλς στα 21 του χρόνια ο Μπαρέλα μετράει 77 συμμετοχές και 7 γκολ στη Serie A 

«Σε αυτό τον σύλλογο υπάρχει ένας κανόνας, η ανανέωση των παικτών άνω των 30 ετών είναι για ένα έτος. Δεν θέλω έναν παίκτη τόσο σημαντικό όσο ο Σεσκ να είναι δυστυχισμένος.
Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων (όταν ρωτήθηκε για τον Μπαρέλα). Αν οΣεσκ φύγει, φυσικά, θα χρειαστούμε αντικαταστάτη.

 Συγκινημένος από το standing ovation των οπαδών της Τσέλσι ο Φάμπρεγκας

Ακόμη και αν η κατάσταση είναι σοβαρή ή όχι, χωρίς τον Φάμπρεγκας έχουμε μόνο πέντε μέσους. Ο Σεσκ μπορεί να ταξιδέψει και να έχει συναντήσεις με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
Όπως γνωρίζετε, υπήρξε standing ovation για τον Σεσκ στον νικηφόρο αγώνα Κυπέλλου της και μάλιστα κάποιοι δάκρυσαν επειδή ο παίκτης έδωσε τόσο πολλά στην Πρέμιερ Λιγκ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.