Καμμένος: Η ψήφος εμπιστοσύνης υποκρύπτει ψήφο στη συμφωνία των Πρεσπών

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υποκρύπτει ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προειδοποίησε, ότι όποιος βουλευτής του κόμματος ψηφίσει αυτή τη συμφωνία, θα διαγραφεί από το κόμμα.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, λέγοντας ότι «η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται απο υπερευαισθησία του πρωθυπουργού, καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει». Τόνισε ότι «εάν εμείς δώσουμε όμως την εμπιστοσύνης μας σε αυτή την κυβέρνηση, θα είναι σαν να δίνουμε την ψήφο μας στη συμφωνία των Πρεσπών» και έσπευσε να συμπληρώσει, ότι «εάν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφιση της συμφωνίας, θα διαγραφούν απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες», σημειώνοντας ότι όσοι μέχρι σήμερα έφυγαν από το κόμμα, δεν εξελέγησαν στη συνέχεια ούτε δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε, ότι «το προσύμφωνο της συμφωνίας των Πρεσπών είναι αντισυνταγματικό» και επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Όπως είπε «το Σύνταγμα της χώρα δεν δίνει το δικαίωμα στον υπουργό Εξωτερικών να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες» συμπληρώνοντας ότι «μόνο η Βουλή έχει αυτό το δικαίωμα». Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό δημοχήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία όπως είπε «δεν αποτελεί συμφωνία, αλλά συνθηκολόγηση».


Πηγή
: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.