Χάβος: «Όλη η Ελλάδα βλέπει που ανήκει η Λαμία»

Πολύ σημαντική για αρκετούς λόγους χαρακτήρισε τη νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού ο Μάκης Χάβος και υποστήριξε πως βάσει της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Πολύ σημαντική για αρκετούς λόγους χαρακτήρισε τη νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού ο Μάκης Χάβος και υποστήριξε πως βάσει της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Νομίζω ότι ο βαθμολογικός πίνακας λέει ψέματα. Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η θέση της Λαμίας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάναμε το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο στη σεζόν. Σε αυτό βοήθησε και ο Παναθηναϊκός, γιατί προσπαθεί να παίξει και έγινε ανοιχτό παιχνίδι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μπερτολιο. Μετά τα παιδιά θέλησαν να κρατήσουν το σκορ, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και έβαλε επιθετικούς αλλά τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη».

Για τους τραυματισμούς του Μπλάζιτς και του Μπερτόλιο: «Ο τραυματισμός του Μπλάζιτς είναι ανησυχητικός αλλά θα το δούμε αύριο. Του Μπερτόλιο ήταν θέμα κούρασης».

Για τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού: «Και οι δύο νίκες ήταν σημαντικές. Όταν νικάς μία μεγάλη ομάδα που παίζει καλή μπάλα και μάλιστα δύο φορές σε λίγες μέρες, δείχνει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ στην έδρα μας το Κύπελλο, μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Όμως, τα παιχνίδια απέχουν λίγες μέρες και πρέπει να τις διαχειριστούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.