“Μονόδρομος” η νίκη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (21:05 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (21:05 Novasports2HD). 

Δείτε τις στις 20:00 από τη Web TV του Novasports.gr το pre game της αναμέτρησης των δυο ομάδων, ενώ στις 21:05 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 23:00 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από τη Web TV του Novasports.gr το post game του αγώνα, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ανάλυση του ματς. 

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 12-9 και προέρχονται από δυο σερί ήττες από τις Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ εμφανίζεται αισιόδοξος πως οι παίκτες του μπορούν να φύγουν με τη νίκη από το Τελ Αβίβ και να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς των Πειραιωτών θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ, για την αναμέτρηση της “Menora Mivtachim Arena”. 

Από την άλλη πλευρά, η “ομάδα του λαού” έχει 9-12 νίκες και θέλει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στην οκτάδα της διοργάνωσης. Ο Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντιάντρε Κέιν. Η προϊστορία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού καθώς σε συνολικά 28 αναμετρήσεις, οι Πειραιώτες μετρούν 15 νίκες, έναντι 13 της ισραηλινής ομάδας. Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι έχει οκτώ νίκες, έναντι έξι του Ολυμπιακού. Η τελευταία ήττα των “ερυθρολεύκων” στο Ισραήλ ήταν ο 2009 με 96-83 και από τότε μετρούν τρεις σερί νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.