Αρμπελόα: “Βασιλεύουμε πάνω από χίλιες ημέρες” (photo)

Ο Αλβάρο Αρμπελόα έσπευσε να απαντήσει στα όσα είπε ο Ζεράρ Πικέ για τις διαμαρτυρίες των “μερένχες”, μετά τον τελικό του κυπέλλου της Ισπανίας στο μπάσκετ.

Ο Αλβάρο Αρμπελόα έσπευσε να απαντήσει στα όσα είπε ο Ζεράρ Πικέ για  τις διαμαρτυρίες των “μερένχες”, μετά τον τελικό του κυπέλλου της Ισπανίας στο μπάσκετ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα άφησε αιχμές κατά της Ρεάλ Μαδρίτης και όπως ήταν φυσικό, οι απόψεις του ενόχλησαν αρκετούς στη “Βασίλισσα” της Ευρώπης. Ανάμεσά τους και ο Αρμπελόα, ο οποίος έστειλε την απάντησή του, μέσω μια ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Ο Πικέ είχε τονίσει μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λιόν για το Champions League: “Συμβαίνει και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Μετά πηγαίνουν στο Wanda Metropolitano και ησυχάζουν με όσα συμβαίνουν εκεί. Ευτυχώς που δεν έχουν άλλα αθλήματα, όπως χάντμπολ και χόκεϊ, γιατί θα διαμαρτύρονταν κι εκεί”.

Ο Αρμπελόα έγραψε στο ποστάρισμά του στο Instagram: “Χίλιες μέρες βασιλεύουμε την Ευρώπη, περισσότερα από 100 χρόνια είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, τι θα γινόταν αν είχαμε περισσότερα αθλήματα”.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.