Βάρκας: “Δεν είχαμε τύχη…” (video)

Ο Έλληνας επιθετικός απέδωσε την ήττα του Απόλλωνα από την ΑΕΚ στην ατυχία, καθώς οι σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του για να ισοφαρίσει δεν είχαν θετική κατάληξη

Ο Γιάννης Βάρκας έχασε μία από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, που δημιούργησε ο Απόλλων Σμύρνης στο σημερινό (23/2) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να ισοφαρίσει. Ευκαιρίες, οι οποίες δεν έγιναν γκολ, με αποτέλεσμα ο ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα της Super League να γνωρίσει άλλη μία ήττα.
Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA, ο Βάρκας δήλωσε: “Πράγματι, έχασε μεγάλη ευκαιρία, που θα μας βοηθούσε πολύ, αν γινόταν γκολ. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σήμερα, καθώς χάσαμε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες”.
Για την εμφάνιση του Απόλλωνα δήλωσε: “Δεν ήταν καλή, από τη στιγμή που χάσαμε. Πάντως, μπράβο στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και για το χαρακτήρα που δείξαμε. Είναι δύσκολο να ξέρεις ότι είσαι τελευταίος και να προσπαθείς να πάρεις βαθμούς. Κρατάμε από το παιχνίδι ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, σκοράραμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Κοιτάζουμε να πάρουμε βαθμούς από εδώ και πέρα”.
Σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι, τόνισε: “Μας επηρέασαν τα γρήγορα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινάμε με γκολ σε βάρος μας στα δύο ημίχρονα. Έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένα”.
Για τη δική του ευκαιρία, είπε: “Μπορούσα να χριστώ σκόρερ. Δεν έγινε. Συνεχίζουμε…”
Την προηγούμενη αγωνιστική είχε καλή ευκαιρία και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και σχολίασε γι’ αυτό: “Ελπίζω να προκύψει ένα γκολ στη συνέχεια…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.