Αντωνόπουλος: “Αξιοπρεπείς ως το τέλος!” (video)

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα σχολίασε σχετικά με το στόχο της ομάδας του μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου

Ο Θοδωρής Αντωνόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αποψινό (23/2) αγώνα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ αντί του προπονητή, Μπάμπη Τεννέ, στάθηκε τόσο στην αναμέτρηση με τους “κίτρινους”, όσο και στην επόμενη μέρα για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.
Είπε αρχικά ο συνεργάτης του Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα: «Ήταν μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια από την πλευρά μας. Ο αντίπαλος μας έχει διαφορά δυναμικότητας. Έχει εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους και ποιότητα. Γνωρίζαμε πως προέρχεται από κακό αποτέλεσμα και θα έψαχνε αντίδραση. Και εμείς, όμως, θέλαμε αντίδραση μετά από το δικό μας κακό αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική. Καταφέραμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική εμφάνιση. Ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας”.
Και πρόσθεσε: “Αν ήμασταν πιο τυχεροί, μπορεί και να παίρναμε αποτέλεσμα. Το ματς κρίθηκε στα δυο γκολ που δεχθήκαμε στις αρχές των δυο ημιχρόνων. Είναι μια κατάρα αυτή. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως οι ελπίδες για παραμονή είναι μόνο μαθηματικές, το κυνηγάμε και είμαστε αξιοπρεπείς. Έτσι θέλουμε να μείνουμε ως το τέλος της σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.