Κουαλιαρέλα με τη “βούλα” (video)

Το πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 66' ήταν αρκετό για να λυγίσει η Σαμπντόρια την αντίσταση της μαχητικής Κάλιαρι και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις ήττες στη σειρά.

Το πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 66′ ήταν αρκετό για να λυγίσει η Σαμπντόρια την αντίσταση της μαχητικής Κάλιαρι και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις ήττες στη σειρά.

Νωθρά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στο Λουίτζι Φεράρις με τη δύναμη να υπερτερεί της τεχνικής, το ματς κάπως φάνηκε να “ξυπνά” μετά το 30′, με την Σαμπντόρια να χάνει διπλή ευκαιρία με Κουαλιαρέλα και Πρατ στο 31′. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η μεγαλύτερη φάση στο ματς, με τον Αουντέρο να λέει όχι στο τετ α τετ του Παβολέτι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σαπονάρα δοκίμασε το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Κάλιαρι άφησε τη μαχητικότητα της στ’ αποδυτήρια. Ο Ντεφρέλ απείλησε στο 50′, στο 63′ ο Κράνιο έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην προβολή του Κουαλιαρέλα, αλλά στο 66′ δεν μπορούσε να πει όχι στον τρίτο σκόρερ του καμπιονάτο από το σημείο του πέναλτι. Ο Γκαμπιαντίνι ανετράπη από τον Πελεγκρίνι και ο Κουαλιαρέλα έγραψε το τελικό 1-0.
Ο Γκαμπιαντίνι στις καθυστερήσεις άγγιξε το 2-0, αλλά η κόντρα έστειλε την μπάλα κόρνερ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Σάλα, Άντερσεν, Κόλεϊ, Μούρου(80′ Μπερεζίνσκι), Έκνταλ, Πρατ, Γιάνκτο, Σαπονάρα(52′ Γκαμπιαντίνι), Ντεφρέλ(88′ Βιέιρα), Κουαλιαρέλα

ΚΑΛΙΑΡΙ:
Κράνιο, Παντοϊν(73′ Φαραγκό), Πελεγκρίνι, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Τσιγκαρίνι, Μπαρέλα, Ντεϊόλα(73′ Σρνα), Ιονίτσα, Παβολέτι, Ντορατιότο(79′ Βέρντε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.