Δέλλας: «Πλησιάσαμε τον στόχο μας»

Στη σημασία της νίκης του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. «Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα», το σχόλιο του Πετράκη.

Στη σημασία της νίκης του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. «Μας  αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα», το σχόλιο του Πετράκη. 

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος για να πλησιάσουμε το στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά μας έλλειπε η κίνηση στο χώρο και αυτό δυσκόλεψε τη δημιουργία μας και έδωσε νευρικότητα στην ομάδα σε συνδυασμό με κάποια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μας κάνει ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναιτωλικού και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο με το χώρο. Ξέραμε ότι το 3-5-2 του ΠΑΣ θα μας δυσκολέψει. Είχαμε περισσότερα τρεξίματα στον χώρο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη στο δεύτερο μέρος. Έτσι τον χρειαζόμαστε συνέχεια για να μας βοηθάει και να μας δίνει ώθηση».

Για τις αλλαγές των Γκούγκα και Πάουλο: «Το πλάνο σε κάθε παιχνίδι δεν αλλάζει. Οι αλλαγές που γίνονται είναι για να βοηθήσουν. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Σήμερα και ο Γκούγκα και ο Πάουλο μας έδωσαν ώθηση. Στο πρώτο μέρος όμως δεν κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος. Πλησιάζουμε στο στόχο που έχουμε θέσει. Μια γρήγορη παραμονή και προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες».
 
Για την απόδοση του Γιαννακόπουλου:
«Θέλω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμοι. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην προπόνηση είναι τέτοια που ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για τον Γιαννακόπουλο λοιπόν, όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ανέφερε: «Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο  είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά  πληρώσαμε μια αδράνεια  από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας  αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε». 
 
Για το γεγονός πως ο ΠΑΣ δεν παίρνει βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, είπε:
«Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει  να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς». 
 
Για τις  βοήθειες που πήρε ο Παναιτωλικός από τις αλλαγές του:
«Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.