Γκρινιάζει ο Γκέτσε για χρόνο συμμετοχής

20/06/2012 • 17:36
Γκρινιάζει ο Γκέτσε για χρόνο συμμετοχής
  • shares

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής θέλει από τον Γιόακιμ Λεβ, ο Μάριο Γκέτσε, όπως υπογράμμισε στον γερμανικό Τύπο. Ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ τόνισε πως θέλει να παίζει στη «νασιονάλμανσαφτ», ενώ συμπλήρωσε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Αρχικά, ο Γκέτσε τόνισε στο «Dfb.de»: «Είμαι εντελώς εντάξει. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω παιχνίδια. Ειδικά σε ένα τουρνουά όπως αυτό θέλω να παίξω. Πολλοί μου λένε πως είμαι ακόμα νέος και έχω όλο το μέλλον μπροστά μου. Ωστόσο, κανένας παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος όταν κάθεται στον πάγκο».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ οργανωμένοι αμυντικά και έκαναν μία νίκη-έκπληξη επί της Ρωσίας. Ωστόσο, θα πρέπει να επιβληθούμε της Ελλάδας. Έχουμε τρεις νίκες και αυτό έχει βοηθήσει στην αυτοπεποίθησή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν