Κατάλληλη για όλους παραμένει η Black Widow

Έδωσε τέλος στις "R-rated" φήμες.Ο Kevin Feige της Marvel Studios επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του...

Έδωσε τέλος στις “R-rated” φήμες.

Ο Kevin Feige της Marvel Studios επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο Comicbook.com ότι η standalone ταινία για την Black Widow θα είναι κατάλληλη για όλους, παρά τις φήμες που έλεγαν ότι θα είναι Μόνο για Ενηλίκους (R-rated).

Ο Feige ρωτήθηκε αν οι φήμες για την “Black Widow” να είναι R-Rated μπορούν να διαψευθούν, στο οποίο απάντησε, “Ναι. Σωστά”.

“Ποτέ δεν θα ήταν [R-rated]”, είπε ο Feige. “Κάποιος γράφει, ‘Άκουσα ότι είναι R-rated!’ και μετά όλοι το επαναλαμβάνουν”.

Πληροφορίες για την άτιτλη ταινία “Black Widow” υπάρχουν ελάχιστες, αλλά ξέρουμε η Scarlett Johansson θα επανέλθει για τον ρόλο της. Δεν γνωρίζουμε αν θα εμφανιστούν άλλοι χαρακτήρες των Avengers, ενώ την σκηνοθεσία φαίνεται να έχει αναλάβει η Cait Shortland και το σενάριο ο Jac Schaeffer.

Αναφορές για μια solo ταινία “Black Widow” κυκλοφορούν από τότε που η Johansson άρχισε να έχει πιο σταθερούς ρόλους στις ταινίες της Marvel, μετά τα “Iron Man 2” και “The Avengers”.

Το 2014, η Johansson είχε πει στο IGN ότι γίνονταν συχνές συζητήσεις με την Marvel για ταινία, “Είναι κάτι για το οποίο μιλάμε όλη την ώρα. Η Marvel σίγουρα ακούει και δουλεύοντας για χρόνια μαζί τους, βλέπεις ότι απαντάνε στις απαιτήσεις του κοινού για τέτοια ζητήματα”.

Οι επόμενες ταινίες του MCU είναι το “Captain Marvel” (7 Μαρτίου), το “Avengers: Endgame” (25 Απριλίου) και το “Spider-Man: Far From Home” (4 Ιουλίου).


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.