Θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στη ρεβάνς του 3-3 της πρώτης αναμέτρησης και θέλει τη νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος (19:30).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στη ρεβάνς του 3-3 της πρώτης αναμέτρησης και θέλει τη νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος (19:30). Οι Πειραιώτες προκρίνονται στην επόμενη φάση και με ισοπαλίες 0-0, 1-1 και 2-2. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με την ενδεκάδα, που είχε παρατάξει στη νίκη 5-1 επί του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει το 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν. 

Ο Λοντίγκιν αναμένεται να καθίσει στην εστία των “ερυθρολεύκων”, με τους Σισέ και Μιράντα στο κέντρο της άμυνας. Οι Τσιμίκας και Κούτρης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.