«Μέσα στην εβδομάδα η συνάντηση για Πόνσε»

Σύμφωνα με τον «Romanista», οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με τη Ρόμα για το θέμα του Πόνσε, με το όνομα του Μπάρκα να μπαίνει στην διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με τον «Romanista», οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με τη Ρόμα για το θέμα του Πόνσε, με το όνομα του Μπάρκα να μπαίνει στην διαπραγμάτευση.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα των «τζιαλορόσι», αναφέρει ότι μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, ο Ρίκι Μασάρα, που πλέον είναι υπεύθυνος για τα μεταγραφικά της Ρόμα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μόντσι, θα συναντηθεί με τους αρμόδιους της Ένωσης, προκειμένου να υπάρξουν συζητήσεις για το θέμα του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ θεωρεί υψηλή την ρήτρα των 6 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Πόνσε, ο οποίος αμείβεται με 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως, τα μισά εκ των οποίων τα καταβάλλει η ιταλική ομάδα.

Η ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για άλλον έναν χρόνο, όμως η Ρόμα δεν φαίνεται διατεθειμένη να συναινέσει καθώς θέλει να εισπράξει χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, έχοντας διατηρήσει και ποσοστό 30% σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του αν αποκτηθεί από την ΑΕΚ.

Έτσι, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Ένωση θα ρίξει στη διαπραγμάτευση ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Βασίλη Μπάρκα, τον οποίον οι άνθρωποι των «τζιαλορόσι» έχουν παρακολουθήσει και αξιολογήσει το προηγούμενο διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.