Ο Ερίκ Καντονά μας ξεναγεί στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι να έχεις ως αφηγητή έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του, τον "Βασιλιά Ερικ"!
08/09/2016 • 18:23
Αγαπημένο παιδί των φιλάθλων ο Ερίκ Καντονά
  • shares
Ο Eric Cantona, ή King Eric (Βασιλιάς Ερικ) όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της United, επιστρέφει στην πόλη του μεγαλύτερου θριάμβου του, το Manchester, για να δει τι υποκινεί το πάθος των οπαδών πριν από το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει ζήσει η πόλη, την αναμέτρηση μεταξύ Manchester United και Manchester City!

Γνωρίστε μέσα από το ντοκιμαντέρ "Looking for Manchester" του Eric Cantona πως προέκυψαν οι δύο ομάδες του Manchester, δείτε ποιες προσωπικότητες καθόρισαν τις τύχες τους, και απολαύστε μεγάλες δόξες, όπως τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και τον Ράιαν Γκιγκς, να αναφέρονται στο σπουδαίο ντέρμπι, η πρώτη συνάντηση του οποίου πηγαίνει πίσω στο 1881.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51