Με ελληνικές πρωτιές άρχισαν στην Πάτρα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Laser 4,7

Με πολύ καλές εμφανίσεις για τους Έλληνες αθλητές άρχισε στην Πάτρα η διοργάνωση των «European Youth Championships & Trophy 2018», για την κατηγορία των Laser 4.7. Στα αγόρια, στις πρώτες έξι θέσεις –και ύστερα από δύο ιστιοδρομίες- έχουμε πέντε νεαρούς αθλητές μας.

Με πολύ καλές εμφανίσεις για τους Έλληνες αθλητές άρχισε στην Πάτρα η διοργάνωση των «European Youth Championships & Trophy 2018», για την κατηγορία των Laser 4.7. Στα αγόρια, στις πρώτες έξι θέσεις –και ύστερα από δύο ιστιοδρομίες- έχουμε πέντε νεαρούς αθλητές μας. 

Αντίθετα, τα κορίτσια μας επηρεάστηκαν από τις αστάθειες των ανέμων και έχουν μείνει πίσω, αλλά ο αγώνας βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Διοργανωτής του πρωταθλήματος είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας – Ρίου «Ιάσων».

Στις τρεις πρώτες θέσεις έχουν πλασαριστεί οι Μανώλης Κόλλιας (1, 1 και 2 β.π.), Δικαίος Κέρκουλας (1,2 και 3 β.π), Αιμίλιος Μόνος (3, 1 και 4 β.π), 5ος είναι ο Χαράλαμπος Σμυρνής (3, 5 και 8 β.π.) και 6ος ο Γιώργος Πουζμπούρης (6, 3 και 9 β.π.). Δύο ιστιοδρομίες έχουν διεξαχθεί και στον στόλο των κοριτσιών. Από ελληνικής πλευράς στην καλύτερη θέση βρίσκεται η Μελίνα Γκάρη που είναι 11η με 14 β.π. (8, 6). Προηγείται η Μάρε Μίλι από την Κροατία με δύο πρωτιές και 2 β.π. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο  http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

Οι αγώνες διεξάγονται σε δύο στίβους και η Επιτροπή των Αγώνων έχει χωρίσει τους αγωνιζόμενους σε τρία γκρουπ τα αγόρια και σε δύο τα κορίτσια. Αύριο οι ιστιοδρομίες έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν στις 12.00. «Μας έκανε το χατίρι ο Αίολος και οι αγώνες ξεκίνησαν με βορειανατολικούς ανέμους, με αστάθειες σε διεύθυνση και σε ένταση. Για τους ιστιοπλόους, όμως, αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση. Και στους δύο στίβους διεξήχθησαν και οι δύο ιστιοδρομίες. Ελπίζουμε ότι και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τις ίδιες ή και καλύτερες καιρικές συνθήκες. Οι προκριματικοί θα συνεχιστούν και αύριο και θα ανακατέψουμε τα γκρουπ, ώστε να αναμετρηθούν διαφορετικοί αθλητές. Οι χερσαίες εγκαταστάσεις είναι υπέροχες και η Οργανωτική Επιτροπή έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», δήλωσε ο Αθανάσιος Παπαντωνίου, διεθνής πρόεδρος Επιτροπών Αγώνων, με συμμετοχή σε τέσσερις ολυμπιακές διοργανώσεις.  

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ( χρυσός χορηγός), η ΛΟΥΞ , η ΑΝΕΚ, ΓΕΦΥΡΑ, SUPERFAST, HERTZ, H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, και το site www.welovesports.gr, που υποστηρίζουν την επικοινωνία του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.