“Κλείνει” Ορλάντο Σα, “μιλάει” με τον Λι

Κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ είναι ο Πορτογάλος στράικερ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, η Ένωση βρίσκεται σε επαφές και με τον διεθνή Κορεάτη Λι της Κρίσταλ Πάλλας για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Για τον Ορλάντο Σα το novasports.gr σας αποκάλυψε από την προηγούμενη εβδομάδα τις συζητήσεις που έχουν γίνει με την ΑΕΚ, έτσι ώστε ο Πορτογάλος επιθετικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Ρέντιγκ φαίνεται ότι δε στέκονται εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μετεγγραφής, αφού μετά τις νέες επαφές των ανθρώπων της Ένωσης με τους ομολόγους τους στον αγγλικό σύλλογο, βρέθηκε η χρυσή τομή και όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε συμφωνία. Η ΑΕΚ και ο παίκτης άλλωστε έχουν ήδη δώσει τα χέρια και μένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τη Ρέντιγκ για να έρθει άμεσα ο Σα στην Ελλάδα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στόχος των υπευθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι το θέμα να έχει ευτυχή κατάληξη πριν το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά στο δεξί άκρο της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία αυτές τις μέρες η ΑΕΚ και αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς στόχους είναι ο Κορεάτης Λι Τσουνγκ Γιογκ. Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Κρίσταλ Πάλλας, ενώ την προηγούμενη εξαετία φορούσε τη φανέλα της Μπόλτον. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, διεθνή τόσο με την εθνική ομάδα ανδρών της πατρίδας του (71 συμμετοχές και εφτά γκολ) όσο και μ’  αυτές των μικρότερων ηλικιών. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό από την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, καλύπτωντας μέρος από το συμβόλαιό του.

Εκτός από τον Λι, ο οποίος αποτελεί το νέο όνομα στη λίστα της ΑΕΚ για το δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ούκρα παραμένει ψηλά στις επιλογές ανθρώπων της ομάδας και ουσιαστικά είναι η εναλλακτική επιλογή που έχουν σε περίπτωση που δε γίνει πράξη ο δανεισμός του Κορεάτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.