Έντεκα χρόνια Marvel: Στο Κινηματογραφικό Σύμπαν των Υπερηρώων

Στις 2 Μαΐου του 2008 το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μας συστήνεται με τον «Iron Man». Η ταινία υπήρξε μία εισπρακτική επιτυχία και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο η Marvel έχτισε μια αυτοκρατορία που έχει παρουσιάσει πολλές από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών. Έντεκα χρόνια μετά, έχουν κυκλοφορήσει 22 σχετικές δημιουργίες και με αφορμή την κυκλοφορία της πιο...

Στις 2 Μαΐου του 2008 το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μας συστήνεται με τον «Iron Man». Η ταινία υπήρξε μία εισπρακτική επιτυχία και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο η Marvel έχτισε μια αυτοκρατορία που έχει παρουσιάσει πολλές από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών. Έντεκα χρόνια μετά, έχουν κυκλοφορήσει 22 σχετικές δημιουργίες και με αφορμή την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης, «Εκδικητές: H Τελευταία Πράξη», παρουσιάζουμε ένα Αφιέρωμα στο Κινηματογραφικό Σύμπαν των Υπερηρώων.

Το σημείο αναφοράς του σύμπαντος της Marvel τα τελευταία έντεκα χρόνια δεν είναι άλλος από τον Tony Stark, όπως τον ενσαρκώνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. «Αν υπάρχει ένας χαρακτήρας που γεφυρώνει τα δέκα αυτά χρόνια και τις τρεις φάσεις των ταινιών της Marvel, αυτός είναι ο Tony Stark» λέει ο σκηνοθέτης, Joe Russo.

Ήδη κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel: «Εκδικητές: H Τελευταία Πράξη» (Avengers: Endgame – 2019).

Η ιστορία της οποίας κλιμακώνει την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο «Avengers: Infinity War». H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 11 χρόνια.

Τώρα, η η 22η ταινία της σειράς, ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη την επική μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον αδυσώπητο εχθρό τους, τον φονικό Thanos. Μία ταινία που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις του είδους και σε όσους απολαμβάνουν τα εντυπωσιακά blockbustes των σούπερ ηρώων.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.