Τρίτη η ΑΕΚ με παράσταση στη Λιβαδειά (video)

Η ΑΕΚ «κλείδωσε» με εντυπωσιακό τρόπο την τρίτη θέση στην φετινή Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Η δουλειά μπορούσε να γίνει για την «Ένωση» και από… ξένα χέρια (αρκούσε να ηττηθεί ο Ατρόμητος από τον ΟΦΗ), όμως οι παίκτες του Μανολο Χιμένεφ ήταν αποφασισμένοι να ρυθμίσουν μόνοι τους τις εκκρεμότητές τους.

Κινητήριος μοχλός ήταν αναμφίβολα ο Τάσος Μπακασέτας. Συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες που είχε ο «Δικέφαλος» μέχρι να καταφέρει να ανοίξει το σκορ και δεν σταμάτησε να αποτελεί πηγή κινδύνων ακόμα και όταν η ομάδα του κατάφερε να βάλει τη νίκη στο… τσεπάκι της.

Η πίεση που άσκησε η ΑΕΚ στα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, απέδωσε καρπούς στην τελευταία φάση πριν οι δυο ομάδες πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Η άμυνα έδιωξε βιαστικά τη μπάλα έπειτα από την προσπάθεια του Πόνσε και ο Μπακασέτας που καραδοκούσε έκανε το 1-0 με μια βολίδα μέσα από την περιοχή (45’).

Έχοντας διώξει το όποιο άγχος την βάραινε, η ομάδα του Χιμένεθ… έκρυψε την μπάλα στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα ευρύτερο σκορ από το 3-0. Το δεύτερο γκολ από τον Λιβάγια ήρθε μέσα από μια υποδειγματική συνεργασία με τον Μάνταλο (54’), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο δημιουργός του γκολ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της κουτουλιάς (!) που έριξε ο Νανγκίς στον Μάνταλο και λίγο αργότερα η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα. Μέχρι να συμβεί αυτό, ωστόσο, πρόλαβε να πετύχει και τρίτο γκολ, με τον Πόνσε. Στο 63’ ο Αργεντίνος έχασε το εύκολο (έστειλε τη μπάλα άουτ, ουσιαστικά σε κενό τέρμα) και τέσσερα λεπτά αργότερα έβαλε το δύσκολο (τρομερός ελιγμός και εξαιρετικό πλασέ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Αντιλέχου (70′ Όμο), Χατζηλάμπρος, Ρεκιασβίλι (61′ Τσαμπούρης), Λιάγκας, Κονέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μαρκόφσκι (64′ Καραχάλιος), Νανγκίς, Νίκας.


ΑΕΚ
: Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (76′ Γιαννούτσος), Οικονόμου, Χουλτ (85′ Λόπες), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (70′ Μπογέ), Μπακασέτας, Λιβάγια, Πόνσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.