Μάρκο Λιβάγια: «Έχουμε τα στοιχεία για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (video)

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου και μίλησε για την δίψα που έχουν όλοι στην ΑΕΚ για να κλείσουν την χρονιά με τον τίτλο του Κυπελλου.

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου και μίλησε για την δίψα που έχουν όλοι στην ΑΕΚ για να κλείσουν την χρονιά με τον τίτλο του Κυπελλου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για το 0-3. Είμαι και ο ίδιος χαρούμενος, αφού απόκτησα αυτοπεποίθηση πριν τον τελικό. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε για να παίξουμε όπως θέλαμε, αλλά όλη η ομάδα είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα. 

Σίγουρα η κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Εμείς σαν επαγγελματίες προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Φέτος κάναμε αρκετά λάθη που μας άφησαν αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αλλά αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κατάκτηση του κυπέλλου. 

Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι πιο σημαντική από τα στατιστικά. Πέρσι ίσως δεν είχα σκοράρει τόσα γκολ, αλλά πήραμε το πρωτάθλημα και ήμουν χαρούμενος για αυτό. Φέτος τα στατιστικά μου είναι λίγο καλύτερα, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να παίξει ακόμα καλύτερα και του χρόνου. 

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τον τελικό. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να το προετοιμάσουμε. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, με ποιότητα και εμπειρία. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως και εμείς έχουμε τα αντίστοιχα στοιχεία και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Νομίζω ότι το να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο δεν αρέσει σε κανέναν. Σε εμένα προσωπικά δεν αρέσει, παίζουμε ποδόσφαιρο για να το βλέπει και να το ευχαριστιέται ο κόσμος. Όταν έρχεται η ώρα ενός τελικού και δεν υπάρχει ο κόσμος για να το χαρεί, τότε νομίζω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για το ποδόσφαιρο. 

Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε μια νίκη επί του ΠΑΟΚ και να την χαρίσουμε στον κόσμο μας».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.