Ράσταβατς: “Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς μας για την ήττα από τον Άρη”

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ακριτικής ομάδας για τη συντριβή από τον Άρη και έκανε λόγο για μη αποδεκτή αγωνιστική συμπεριφορά.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ακριτικής ομάδας για τη συντριβή από τον Άρη και έκανε λόγο για μη αποδεκτή αγωνιστική συμπεριφορά. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη τύπου: 

«Θέλω να συγχαρώ τον Άρη για αυτή τη νίκη. Θέλω να απολογηθώ στους δικούς μας οπαδούς για τη σημερινή ήττα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στα 2/3 του αγώνα προσπαθήσαμε και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Μετά το 3-2 είναι σαν να σταμάτησε να παίζει η ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο και πραγματικά ήταν πολύ άσχημη. Δεν ήταν συνηθισμένο για εμάς. Δεν είμαστε ομάδα που δέχεται τόσα πολλά γκολ. Φυσικά, δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. 

Είχαμε ένα σχέδιο να δώσουμε ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να παίξει στη Superleague και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Θυμιάνη. Φυσικά είχαμε την ιδέα να βοηθήσουμε την ομάδα, δίνοντας χρόνο σε παίκτες που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Στο τέλος όμως, όλα αυτά τα στοιχεία δεν μας άφησαν καλή εικόνα και το αποτέλεσμα που θέλαμε, πέρα από την εμφάνιση του Θυμιάνη. Δεν είχαμε το κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.