Το Summer Camp του Ολυμπιακού γίνεται 19 ετών

Για 19η χρονιά θα διεξαχθεί το Summer Camp του Ολυμπιακού από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Για 19η χρονιά θα διεξαχθεί το Summer Camp του Ολυμπιακού από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: “Το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη είναι έτοιμο να φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά από όλο τον κόσμο. Στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας τα παιδιά θα μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από κορυφαίους προπονητές αλλά και θα διασκεδάσουν, θα κάνουν καινούριους φίλους και θα ζήσουν ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Αγόρια και κορίτσια 5-16 χρονών θα μοιραστούν αξέχαστες στιγμές στο ΠΚ Ρέντη.

Το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα του Θρύλου θα πραγματοποιηθεί φέτος από 24 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει εκτός από ποδόσφαιρο παράλληλες δραστηριότητες και πολλές παροχές.

Ένα μεταβατικό πρόγραμμα προπόνησης για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με κύριο στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων.
Το Summer Camp υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, χωρίζεται σε προπονητικές μονάδες και παιχνίδια ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ειδικές προπονήσεις για τερματοφύλακες.

Μια καλή ευκαιρία ώστε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από την ακαδημία της ομάδας μας! 

Beach Soccer και ποδοτέννις
Φέτος το πρόγραμμα του summer camp θα περιλαμβάνει πρόγραμμα προπόνησης σε γήπεδο beach soccer με ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και ποδοτέννις για την περαιτέρω βελτίωση της τεχνικής

Θεωρητικά μαθήματα
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιούνται θεωρητικά μαθήματα σχετικά με τη διατροφή, τους κανόνες του ποδοσφαίρου, την υγιεινή, την ανακύκλωση, το fair play και την ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ραντεβού με την ιστορία 
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Camp εκτός από το… ραντεβού τους με την «στρογγυλή θεά» θα έχουν ραντεβού και με την ιστορία του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί περιλαμβάνει μεταφορά από το Ρέντη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξενάγηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου του Ολυμπιακού, στο Μουσείο της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και στους χώρους που προπονείται η πρώτη ομάδα στο Ρέντη.

Παροχές
• Επίσημο σετ προπόνησης
• Καπέλο
• Δίπλωμα Συμμετοχής
• Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης
• Δώρα Ολυμπιακού
• Δώρα χορηγών
• Ελαφρύ γεύμα
• Ιατροφαρμακευτική κάλυψη
• Ξενάγηση στο στάδιο Καραϊσκάκη

Τρόποι Πληρωμής 
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και αποστολή της απόδειξης κατάθεσης με φαξ στο 210 34 18 002 (αιτιολογία: ονοματεπώνυμο αθλητή) ή στο email schools@olympiacos.org
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR 53 0172 1080 0051 0806 3533 738 Αριθμ. Λογ. : 5108-063533-738

Στο Προπονητικό Κέντρο
Η πληρωμή στο Προπονητικό Κέντρο μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους είτε με μετρητά είτε με την χρήση πιστωτικής κάρτας.
Για τη πληρωμή της συμμετοχής στα Camps μπορείτε να απευθυνθείτε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού (Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Λεγάκη 9-11), Δευτέρα έως και Παρασκευή 11:00-15:00

Επιπλέον Πληροφορίες και ενημέρωση: 
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)
Τηλέφωνο: +30 213 0104721
Fax: +30 210-3418002
Email: schools@olympiacos.org”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.