Ακόμα υψηλή τηλεθέαση το GoT, ακόμα στην κορυφή και το “The Long Night”

Μία από τις σειρές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.Το επεισόδιο "The Last of the Starks", το τέταρτο...

Μία από τις σειρές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Το επεισόδιο “The Last of the Starks”, το τέταρτο της 8ης και τελευταίας σεζόν του “Game of Thrones”, έφερε κι αυτό υψηλή τηλεθέαση, χωρίς να καταφέρνει όμως να ξεπεράσει τα νούμερα του προηγούμενου επεισοδίου, “The Long Night”.

Όπως δημοσιεύτηκε και στο Variety, το “The Last of the Starks” απέφερε 11,8 εκ. τηλεθεατές συνολικά κατά την πρώτη του μετάδοση, ενώ το “The Long Night” έπιασε τα 12,02 εκατομμύρια. Στο σύνολό του, το πιο πρόσφατο επεισόδιο απέφερε 17,2 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις HBO πλατφόρμες την Κυριακή, λίγο πίσω από το “The Long Night” με 17,8.

Αν και το 4ο επεισόδιο δεν κατάφερε να νικήσει το ρεκόρ του 3ου, ωστόσο σχεδόν έφτασε τα νούμερα της πρεμιέρας του 8ου κύκλου και ξεπέρασε το 2ο επεισόδιο, το οποίο απέφερε 10,29 εκατομμύρια αρχικούς θεατές.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο επεισόδιο είχε επιτυχία και στον κυβερνοχώρο, όχι μόνο για την ποιότητά του ή την ιστορία του, αλλά και για το “λάθος” μιας σκηνής που περιλάμβανε ένα ξέμπαρκο χάρτινο ποτήρι του καφέ, για το οποίο μάλιστα μίλησε και η παραγωγή, ενώ αφαιρέθηκε και από το επεισόδιο.

Το νέο επεισόδιο αναμένεται στη χώρα μας την Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα στην Nova, με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και την επόμενη μέρα στις 10 το βράδυ. Μέχρι τότε, δείτε το trailer του επερχόμενου 5ου επεισοδίου κι αναμείνατε στις οθόνες σας.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.