Στην έξοδο και ο Κλάους

Μετά τους Γιάκο και Βελλίδη και ο Αθανασιάδης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα - Αναμένεται η ανακοίνωση για λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη

Δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέφανος Αθανασιάδης. Παρότι ο Έλληνας σέντερ φορ έχει συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν με τους “μπλε”, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.
Ήδη, ο Κλάους βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για λύση της συνεργασίας. Αναμένεται ότι αυτό θα συμβεί σύντομα και θα ακολουθήσει κι αυτός στην έξοδο τους Μάρκο Βελλίδη και Ευριπίδη Γιάκο, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ηπειρωτική ομάδα.
Στο μεταξύ, μόνο η ανακοίνωση απέμεινε για να τελειώσει και τυπικά η συνεργασία του Γιάννη Πετράκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κρητικός τεχνικός είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν, οπότε αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί το “διαζύγιο”. Να σημειωθεί ότι τη σημερινή (8/5) προπόνηση της ομάδας έκαναν οι συνεργάτες του στον πάγκο του ΠΑΣ, Βασίλης Αλεξίου και Γιάννης Ταουσιάνης, καθώς ο Πετράκης έπρεπε να μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του για προσωπικό λόγο.
Οι διοικούντες τους “μπλε” βρίσκονται σε συζητήσεις με υποψήφιους να αναλάβουν την ομάδα τεχνικούς, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα. Πολλά θέματα είναι ανοικτά, όπως για παράδειγμα με την παραμονή ή όχι παικτών, που αγωνίστηκαν αυτή τη σεζόν ως δανεικοί στα Γιάννινα, όπως ήταν οι Στέφανος Ευαγγέλου και Δημήτρης Μάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.