Ανοικτό του Φάλκενμπουργκ

28/06/2013 • 16:48
Ανοικτό του Φάλκενμπουργκ
  • shares

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Έρικ Φάλκενμπουργκ απέβησαν άκαρπες και ο παίκτης επιστρέφει στην Ολλανδία για να σκεφτεί την τελική του απάντηση στους «πράσινους».

Ενώ όλα έδειχναν ότι με την άφιξη του Ολλανδού μέσου στην Αθήνα η ολοκλήρωση της μεταγραφής του ήταν προ των πυλών, ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του προέβαλλαν απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα να μην επέλθει συμφωνία.

Συγκεκριμένα, μετά από δύο μέρες συζητήσεων στα γραφεία της ΠΑΕ και ενώ ο παίκτης είχε συμφωνήσει στο οικονομικό, η πλευρά του ζήτησε προκαταβολή και την ενσωμάτωση άλλων όρων στο συμβόλαιο.

Ούτως ή άλλως πάντως, ο παίκτης από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα είχε τονίσει ότι δεν υπήρχε συμφωνία και ότι ερχόταν για να διαπραγματευτεί. Δεν αποκλείεται να επηρεάστηκε από πληροφορίες για τα οικονομικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και το θέμα της αδειοδότησης.

Πλέον ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του αναχωρούν για την Ολλανδία, τονίζοντας ότι θα σκεφτούν την συγκεκριμένη πρόταση που έχουν από τον Παναθηναϊκό πριν δώσουν την τελική απάντηση.

Στους «πράσινους» εξακολουθούν να ελπίζουν για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποιες είναι οι προθέσεις του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ