Άλλος πλανήτης…

Η επομένη του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ημέρα... ποδοσφαιρικού πένθους για τον Άγιαξ. Με καθαρό μυαλό και βλέμμα, συνεχίζουν την οργάνωση της επόμενης σεζόν. όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν τέτοιο σύλλογο.

Τι κι αν γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από την Τότεναμ και δεν θα είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη…
Τι κι αν ο τρόπος του αποκλεισμού ήταν σοκαριστικός, τόσο για τη στιγμή της επίτευξης του τελευταίου τέρματος, όσο και για τη συνολική εικόνα του «Αίαντα» που κατά κοινή ομολογία ήταν ποδοσφαιρικά μαγική για τον ουδέτερο φίλαθλο.

Το εμπορικό τμήμα της ομάδας του Άμστερνταμ προφανώς και είχε υπολογίσει πως η προώθηση της φανέλας που θα φορά η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει από την επομένη του ημιτελικού με την Τότεναμ.

Όχι, δεν άλλαξε ο προγραμματισμός μετά τον αποκλεισμό, όσο δύσκολo κι αν ήταν το timing. Μια πρώτη εικόνα ήρθε στα μάτια των φιλάθλων του ολλανδικού συλλόγου που κάθε άλλο παρά ακύρωσαν το βράδυ της Τετάρτης τη μαγική εφετινή χρονιά των πιτσιρικάδων του Τεν Χαγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.