Με «περίπατο» στον 22ο συνεχόμενο τελικό ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, για 22η συνεχή χρονιά, «σφράγισε» απόψε στον Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, για 22η συνεχή χρονιά, «σφράγισε» απόψε στον Πειραιά ο Ολυμπιακός. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης επιβλήθηκαν 19-6 του τυπικά γηπεδούχου Εθνικού και έκαναν το 2-0 νίκες στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ, εξασφαλίζοντας θέση στον τελικό. 

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού οι «ερυθρόλευκοι» (παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Πάβιτς, Μουρίκη και Δερβίση) επέβαλαν από το ξεκίνημα των ανωτερότητά τους, προηγήθηκαν 4-0 στα πρώτα 4,5 λεπτά και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Κορυφαίος ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας με πέντε τέρματα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League με τη Βερόνα, στην Τετάρτη 15/5, και στη συνέχεια τη σειρά των τελικών, με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης (ο ΝΟΒ προηγείται 1-0, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Γουδή, το Σάββατο 11/5). Τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός στους «μικρούς» τελικούς των πλέι-οφ.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-5, 0-3, 3-6

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):
Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Μπούσλιε, Κάκαρης 2, Γούνας 5, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.