Χιούτον: «Ανυπομονούμε για την πρόκληση»

Η Μπράιτον θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την Κυριακή στο φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ και ο Κρις Χιούτον τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Η Μπράιτον θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την Κυριακή στο φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ και ο Κρις Χιούτον τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Οι «γλάροι» υποδέχονται την Μάντσεστερ Σίτι και μπορούν να της στερήσουν τον τίτλο αν της κόψουν πόντους και παράλληλα κερδίσει η Λίβερπουλ.

Ο τεχνικός της Μπράιτον, Κρις Χιούτον, αναγνωρίζει ότι οι περισσότεροι δεν βλέπουν πιθανότητα έκπληξης στο συγκεκριμένο ματς, αλλά ο ίδιος και οι παίκτες του το βλέπουν διαφορετικά.

«Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε ρόλο στο ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλό για τον σύλλογο. Γενικά οι περισότεροι δεν περιμένουν να κερδίσουμε, δεν θεωρούν ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μία ομάδα που μαζί με την Λίβερπουλ ήταν εξαιρετική όλη τη σεζόν. Όπως είδαμε με την Λέστερ, πάντα δείχνουν να βρίσκουν τον τρόπο να κερδίσουν. Είναι λογικό να έχεις άγχος απέναντι σε ομάδα του top six γιατί ξέρεις τι μπορεί να πάθεις αν βρεθείς σε κακή μέρα. Όμως φέτος έχουμε παλέψει με όλους τους μεγάλους, κανένας δεν μας κέρδισε με μεγάλο σκορ. Είναι το παιχνίδι πριν το οποίο είχαμε τις περισσότερες μέρες ξεκούρασης, κάναμε καλή εμφάνιση στην έδρα της Άρσεναλ και αυτό θεωρητικά μας δίνει μία ευκαιρία. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες μου ανυπομονούν γι’ αυτή την πρόκληση», είπε στο αγγλικό TalkSport.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.