H Ubisoft αστειευόταν όταν μιλούσε για καινούργιο Splinter Cell

Δεν γελάσαμε.H ιστορία έχει ως εξής. Ο creative director του The Division 2, Julian Gerighty, είχε...

Δεν γελάσαμε.

H ιστορία έχει ως εξής. Ο creative director του The Division 2, Julian Gerighty, είχε δηλώσει μέσω Twitter ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο Splinter Cell. Τελικά όμως η Ubisoft λίγο μετά είπε πως επρόκειτο για πλάκα.

Όλα ξεκίνησαν με ένα Tweet του Gerighty ο οποίος έλεγε πως δουλεύει πάνω στον επόμενο τίτλο του franchise.

via Julian Gerighty's Twitter account

Λίγο μετά μάλιστα το συνέχισε με δεύτερο tweet, ζητώντας μάλιστα να μην γίνει κανένα retweet λέγοντας ότι θα βρεθεί σε μπελάδες. Μέχρι και η εικόνα του στο Twitter ανανεώθηκε για να περιλαμβάνει τα γυαλιά νυχτερινής οράσεως του παιχνιδιού. Στη συνέχεια μάλιστα μοιράστηκε με τον κόσμο υποτιθέμενα μηνύματα που του έστειλαν διάφοροι υπεύθυνοι της Ubi ζητώντας του να σταματήσει.

Φυσικά όλο αυτό έγινε πολύ γρήγορα viral αφού ένα νέο Splinter Cell είναι αυτό που θα περίμενε πολύς κόσμος. Το παιχνίδι μάλιστα είναι ένα από τα λίγα που άνηκαν στην περιβόητη λίστα διαρροών της Walmart που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Λίγο καιρό πριν μάλιστα μία νέα καταχώρηση Splinter Cell είχε εμφανιστεί στο Amazon του Καναδά, στην οποία το παιχνίδι αναφερόταν ως διαθέσιμο.

Το τελευταίο Splinter Cell κυκλοφόρησε το 2013 από τη Ubisoft Toronto. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε δει νέο Splinter Cell εδώ και έξι χρόνια, ο πρωταγωνιστής του έχει κάνει την εμφάνιση του σε άλλα παιχνίδια της εταιρείας.

Το 2018, για παράδειγμα, είδαμε ένα Splinter Cell mission στο Ghost Recon: Wildlands στο οποίο συμμετείχε και ο Sam Fisher. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα έρθει τελικά ένα νέο παιχνίδι;

Ένα είναι πάντως σίγουρο. Ακόμα και αν ετοιμάζεται Splinter Cell, ο Gerighty δεν έχει αναμιχθεί καθόλου σε αυτό. Εκπρόσωπος της Ubi δήλωσε ότι ο Gerighty αστειευόταν με τα συγκεκριμένα tweets.

“Ο Julian προφανώς αστειευόταν, είναι αυτό που του αρέσει να κάνει. Φαίνεται ότι οι creative directors μας περνάνε καλά. Δεν έχουμε κάποια νέα ανακοίνωση να κάνουμε αυτή τη φορά.”

Φυσικά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία οπότε εμείς δεν σταματάμε να πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε καινούργιο υλικό από κάποιο μελλοντικό Splinter Cell. Μόλις γίνει αυτό, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.

Α, και πριν φύγετε, να ρίξετε μια ματιά στο αποκλειστικό υλικό που εξασφαλίσαμε για εσάς από το Ghost Recon: Breakpoint.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.