Χειρουργήθηκε ο Μπάλλας

26/08/2013 • 20:44
Χειρουργήθηκε ο Μπάλλας
  • shares
Με επέμβαση προτιμήθηκε να αντιμετωπιστεί το κάταγμα στο χέρι του Παναγιώτη Μπάλλα, ώστε να επιστρέψει και πιο γρήγορα στη δράση. Σε δέκα μέρες ξεκινά τρέξιμο.

Η ατυχία που βρήκε τον Παναγιώτη Μπάλλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Ταυλαρίδης άθελά του στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα "έσπασε" το χέρι του νεαρού διεθνούς άσου. Αμέσως τοποθετήθηκε προσωρινός νάρθηκας στο χέρι του και εν συνεχεία η ακτινογραφία έδειξε το κάταγμα.

Σήμερα ο δρ. Νίκος Πισκοπάκης, επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ατρόμητου χειρούργησε το χέρι του Μπάλλα, τοποθετώντας μία λάμα και έξι βίδες. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, πράγμα που σημαίνει ότι ο μέσος των κυανόλευκων δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε περίπου δέκα με δεκαπέντε ημέρες ο Μπάλλας θα ξεκινήσει τρέξιμο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
12/12/2018 • 08:08

Το κίνητρο βγάζει στην επίθεση τις ομάδες σε Ουκρανία, Αμστερνταμ και Μάντσεστερ

Στην Ουκρανία η Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλει τη νίκη προκειμένου να ξεπεράσει τη Λιόν με τους Γάλλους πιο αξιόπιστους ως ομάδα στο παραγωγικό κομμάτι. Ανάλογα στοιχεία έχει και η Χοφενχαϊμ που έχει κίνητρο αλλά δοκιμάζεται στο Μάντσεστερ

12/12/2018 • 11:51