Νεϊμάρ: “Ήταν μια παγίδα” (video)

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ έσπευσε να απαντήσει στις κατηγορίες για βιασμό τονίζοντας πως έπεσε στην παγίδα που του είχαν στήσει και πως ελπίζει να λάμψει η αλήθεια στη δικαιοσύνη.

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ έσπευσε να απαντήσει στις κατηγορίες για βιασμό τονίζοντας πως έπεσε στην παγίδα που του είχαν στήσει και πως ελπίζει να λάμψει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη γυναίκα, η οποία τον κατήγγειλε στο Σάο Πάουλο. 

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, οι δυο τους είχαν αρχίσει να ανταλλάσουν μηνύματα από τις 11 Μαρτίου. Στις 16 Μαΐου συμφώνησαν να συναντηθούν σε ξενοδοχείο του Παρισιού, όπου έκαναν σεξ. Στη συνέχεια συνέχισαν να ανταλλάσουν μηνύματα, όμως δε συναντήθηκαν ξανά, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της φερόμενης ως θύμα βιασμού, η οποία δυο εβδομάδες αργότερα προχώρησε στην καταγγελία.

Ο Νεϊμάρ δήλωσε αρχικά μέσω βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: “Με κατηγορούν για βιασμό… Είναι μια βαριά και δυνατή λέξη, αλλά πρέπει να πούμε την αλήθεια. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείσαι για κάτι τέτοιο. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι αναστατωμένος, γι’ αυτό και αποφάσισα να βγάλω στην επιφάνεια όλες τις συζητήσεις που είχαμε με αυτή τη γυναίκα, όλες τις ιδιωτικές μας στιγμές, για να αποδείξω ότι δεν έγινε κάτι κακό. Μετά θα σας δείξω τι έγινε εκείνη τη μέρα”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Υπήρχε μια σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, μέσα σε τέσσερις τοίχους. Κάτι που μπορεί να γίνει με ένα ζευγάρι. Την επόμενη μέρα συνεχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Είναι λυπηρό να μπαίνω σε αυτή τη θέση και να βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Ελπίζω η δικαιοσύνη να δουν τα μηνύματα και να βρει την αλήθεια. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου που την έβαλα σε αυτή τη ντροπιαστική θέση. Ήταν μια παγίδα και έπεσα μέσα. Θα είναι ένα μάθημα για το μέλλον”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.