Μασάντο, Σαλίνο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη

15/12/2013 • 16:15
Μασάντο, Σαλίνο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη
  • shares

Πάουλο Μασάντο και Λεάντρο Σαλίνο επισκέφθηκαν την Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το πρωί και μοίρασαν αυτόγραφα τόσο στα  παιδιά της σχολής όσο και στους γονείς τους, που είχαν και αυτοί την ευκαιρία να δουν από κοντά τους δύο άσους των πρωταθλητών Ελλάδος.

Κοντά στους δύο παίκτες, αλλά και στα μικρά παιδιά βρέθηκε και ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος βοηθάει καθημερινά όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται στη Θεσσαλονίκη από τον Ολυμπιακό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ και μέλος της Διοίκησης του Ολυμπιακού, κ. Γιώργος Παύλου παρέδωσε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ολυμπιακού στον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, ιδιοκτήτη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική και ενεργού μέλους των Ακαδημιών Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης και τον ευχαρίστησε θερμά για την προσπάθεια που γίνεται, τόσο μακριά από τη «βάση» του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, να διαδίδεται το «ερυθρόλευκο» στοιχείο ακόμη περισσότερο. Παρέδωσε, παράλληλα, ένα λάβαρο του Ολυμπιακού στον «Βάσια».

Για την προσπάθεια αυτή μίλησε ο Γιώργος Αμανατίδης, τεχνικός διευθυντής και σκάουτερ των Ακαδημιών. «Μετά από 16 χρόνια ζωής του Δικτύου Ακαδημιών του Ολυμπιακού, γίνεται μία νέα προσπάθεια στην Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για εμάς και τον σύλλογο. Είχαμε την ευκαιρία, με αφορμή το ταξίδι της ομάδας για το ματς με τον Αρη, να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Ολυμπιακό λειτουργεί ως οικογένεια και ότι δεν είναι διαφορετικό κομμάτι η πρώτη ομάδα από την Ακαδημία.

Είχαμε για δύο μέρες εδώ, πολύ κόσμο από την πρώτη ομάδα, όπως και ποδοσφαιριστές, τον Σαλίνο και τον Μασάντο. Είχαν την ευκαιρία τα παιδιά να πάρουν αυτόγραφα, να βγάλουν φωτογραφίες, να τους αγγίξουν, να συζητήσουν μαζί τους. Είναι τα ινδάλματά τους άλλωστε.

Είδαμε και άλλες Ακαδημίες, σε αγώνες με τα δικά μας παιδιά. Υπάρχει μεγάλη δίψα για τέτοιες διοργανώσεις, για τέτοιες εμπειρίες. Σε περιοχές όπως η Κοζάνη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνα είναι να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όσο μικρό και απλό και αν ακούγεται.

Για να μη χάνουμε την ουσία, όμως, αυτά τα πράγματα συμβαδίζουν. Μέσα από τη διασκέδαση, περνάμε και τα μηνύματά μας. Για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει αυτή η Ακαδημία. Έχουμε κοντά μας ανθρώπους όπως ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Ανθρωποι που μας προσφέρουν καθημερινά πολύτιμη βοήθεια. Γίνεται τρομερή δουλειά και αυτό φαίνεται από το ότι μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα, τεσσάρων μηνών, από μηδενική βάση πλέον η Ακαδημία μας αριθμεί περισσότερα από 150 παιδιά.

Μας ενδιαφέρει να χτίσουμε καλούς ποδοσφαιριστές, καλούς χαρακτήρες και αν κάποια παιδιά είναι σε θέση να αγωνιστούν και σε υψηλότερο επίπεδο, πιστέψτε με, θα πάρουν την ευκαιρία τους και θα είναι κοντά μας», είπε μεταξύ άλλων!

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/12/2018 • 08:16

Ακλόνητα φαβορί απέναντι σε ικανά αουτσάϊντερ, Γιουβέντους, "Σίτι" και Ίντερ

Ξεκάθαρο το προβάδισμα της Γιουβέντους, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σιτι απέναντι σε ομάδες που θα παίξουν επιθετικά! Πολύ πιο αμφίρροπα τα παιχνίδια στο Χόφενχαϊμ, στην Τρίπολη και στο Αλκμάαρ

15/12/2018 • 11:51